sursa foto:  evz.ro

Sorin Ovidiu Vântu anunță CATASTROFA! Ce se va întâmpla cu România, din cauza atacului SRI contra PSD

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu prevede că țara noastră va fi lovită de o adevărată catastrofă, motivul fiind un atac pornit de către Serviciul Român de Informații împotriva Partidului Social Democrat.

SOV avertizează pe blog-ul său că România va fi grav afectată de o criză economică, care se va resimți mult mai devreme și mai puternic, pe fondul atacului pornit de SRI contra PSD.

„La începutul primăverii v-am avertizat că, din toamnă, va izbucni o criză economică majoră, lucru confirmat astăzi nu doar de către BNR, ci și de Wall Street Journal.

Urmare a atacului SRI asupra PSD, această criză va lovi România mult mai devreme și mai puternic decât va lovi alte state, și asta se va întâmpla nu doar din cauza absenței unui lider autentic al PSD, ci și urmare a faptului că s-a ajuns ca în locul deciziilor să se prefere discuțiile și în locul acțiunii, raționamentele. Așa zisul proces decizional s-a transformat într-un concurs de popularitate, programul de guvernare al PSD transformându-se astfel într-un veritabil și caraghios fake news”, avertizează SOV, pe blog-ul său.

De asemenea, Vântu l-a atacat și pe Mihai Tudose.

„Generație, mă văd silit să recunosc, din simpatie pentru tine, că m-am înșelat în privința lui Tudorel Toader, nu în privința carismei sau a competenței profesionale, ci în privința bunelor sale intenții. Acum a devenit clar că ceea ce a propus în privința numirii procurorilor, coroborat cu trecerea inspecției judiciare în subordinea Ministerului Justiției, nu-și propune altceva decât să accentueze politizarea de astăzi a justiției, prin trecerea acesteia sub autoritatea totală a politicului. Iată un alt intelectual de clasă care se prostituează de dragul unei funcții! A smulge justiția din subordinea lui Iohannis și CSM -ului pentru a o pune toată în subordinea lui Dragnea, îmi amintește de o expresie folosită la jocul de remy, când te rupeai aiurea dintr-o formație fără perspectivă pentru a încerca o alta – “Ai stricat casa și ai făcut WC”. În mod normal, generație, absolut tot ceea ce ține de justiție trebuie să fie decis de către Consiliul Superior al Magistraturii. Numirea procurorilor șefi și a șefilor de instanțe nu trebuie făcute de Iohannis sau Dragnea, ambii oameni politici, ci de către un organism profesional situat dincolo de politic. Numai așa se poate vorbi de justiție independentă, lucru care după cum se vede astăzi, nu este posibil”, scrie SOV.

Vezi și VIDEO/REVOLTĂTOR! Ce cunoscut hipermarket din România nu servește clienții care vorbesc ROMÂNEȘTE

Atenție, șomeri! Câți bani puteți primi de la stat și în ce condiții

Nu vă enervați! Ce funcție publică ocupă domnișoara din imagine și ce salariu are

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare