sursa foto:  Profimedia Images

Varujan Vosganian: ‘La intrarea în Rusia, președintele Franței, Emmanuel Macron a refuzat să se supună testului Covid. Dacă circulăm prin Europa, ar trebui să refuzăm testul PCR’

După ce Emmanuel Macron, președintele Franței, a refuzat să se supună testului COVID-19 la intrarea în Rusia, pentru ca țara condusă de Vladimir Putin să nu intre în posesia ADN-ului său, Varujan Vosganian, fost ministru al Economiei, le transmite românilor că așa ar trebui să procedeze și ei, când călătoresc în Europa.

„Dacă circulăm prin Europa, ar trebui să refuzăm testul PCR, ca nu cumva cineva să pună mâna pe ADN-ul nostru”, subliniază Vosganian.

Foarte tare știrea asta! La intrarea în Rusia, președintele Franței, Emmanuel Macron a refuzat să se supună testului COVID pe motiv că, astfel, rușii ar putea să pună mâna pe ADN-ul prezidențial! În consecință, la cererea rușilor, Putin și Macron nu și-au dat mâna, nu s-au fotografiat împreună și, în timpul discuțiilor, au stat la distanța pe care o puteți vedea.

De ce nu și noi? Dacă circulăm prin Europa, ar trebui să refuzăm testul PCR, ca nu cumva cineva să pună mâna pe ADN-ul nostru. Cu riscul de a nu mai da mâna și de a nu ne mai fotografia cu Emmanuel Macron, Mario Draghi sau Olaf Scholz, urmașul Angelei Merckel…”, este mesajul lui Varujan Vosganian.

Vezi și Val de plecări din USR! Sute de oameni au demisionat! ‘Nu au mai putut să înghită abuzurile partidului salvator’

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare