sursa foto:  biziday.ro

Veste importantă pentru mii de români: Fiscul le dă banii înapoi-Cine sunt cei vizați

Parlamentarii au modificat, acum două luni, o importantă lege prin care au decis să șteargă anumite datorii ale unor persoane fizice. Este vorba despre datoriile legate de vânzarea imobilelor de către persoanele fizice dezvoltatori imobiliari. 

Vor primi banii înapoi cei care au realizat vânzări de imobile în calitate de persoană fizică și care au achitat impozitul pe venitul din cedarea proprietăților imobiliare din patrimoniul personal.

Anularea datoriilor ar fi fost necesară deoarece Fiscul avea o practică neuniformă, în sensul că includea aceste venituri ba în categoria veniturilor din transferul proprietăților imobiliare din patrimoniu personal, ba în categoria veniturilor din activități independente.

Potrivit avocat.net, au fost anulate diferenţele de obligaţii fiscale principale, respectiv impozitul pe venit şi contribuţiile sociale, precum şi obligaţiile fiscale accesorii aferente acestora.

Vezi și EXCLUSIV! Cu tunurile (ILEGALE?) pe medici! Protocol SECRET al DNA de colaborare cu Ministerul Sănătății

EXCLUSIV! Sute de mii de români, în situația Casei Regale! Cum RISIPEȘTE statul român sume importante

Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial! Astfel de servicii vor fi GRATUITE pentru toți românii, începând cu 1 aprilie

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare