sursa foto:  antena3.ro

Veste TRĂSNET pentru Antena 3, după ce a pierdut procesul cu Kovesi! Un personaj cunoscut vrea să dea televiziunea în judecată

Veste trăsnet pentru Antena 3, după procesul pierdut în fața șefei Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi! Un cunoscut politician amenință că va da televiziunea din trustul Intact în judecată.

Este vorba de către senatorul Mihai Goțiu.

„DA, VOI DA ÎN JUDECATĂ ANTENA 3 ȘI ”VEDETELE” EI! ”Cheta” publică deschisă de Mihai Gâdea (susținut și de alte vedete ale postului), pentru a strânge suma de 300.000 de lei, datorată după ce a pierdut procesul cu Kovesi, m-a convins că e cazul să dau în judecată Antena 3.

Ca fost jurnalist, am ezitat să deschid proces Antenei 3, după ce în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu s-a pretins că aș fi sărit cu târnăcopul la jandarmi, folosind ca ”dovadă” o fotografie realizată în cadrul unui proiect artistic din toamna lui 2013. Chiar dacă amenda dată ca sancțiune de CNA, săptămâna trecută, de 10.000 de lei, este derizorie, aveam încă rezerve în privința unui proces. Chiar și la Antena 3 există reporteri care își fac onest profesia, durata proceselor în România nu e un factor motivant și faptul că, în activitatea mea am, totuși, alte priorități, m-au făcut să nu mă gândesc, până acum, serios, la o acțiune în justiție.

Victimizarea vedetelor de la Antena 3 de după procesul pierdut cu Laura Codruța Kovesi a umplut, însă paharul. Nu, nu e Gâdea vreun erou național. Nu, nu i-a făcut Justiția vreo mare nedreptate. În loc să-și asume greșeala, d-nul Gâdea și alți colegi de-ai lui apelează la o penibilă cerșetorie publică, de parcă ei ar fi cei care au nevoie de sprijin și de subscripție națională!

În cazul meu, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu s-a mințit cu tupeu și fără scrupule. Nici a doua zi și nici măcar după decizia CNA nu au avut bunul-simț să prezinte scuze. Și vreau să fie clar: nu mie îmi datorează scuze, ci tuturor cetățenilor pe care i-au mințit!

Chiar dacă procesul va dura mult, chiar dacă atacurile la adresa mea se vor intensifica, ne vom vedea în instanță. Pentru că oamenii care urmăresc Antena 3 trebuie să afle că au fost și sunt mințiți pe față, pentru că cei care nu îi urmăresc trebuie să știe că nu luptăm degeaba pentru Justiție în România”, scrie Goțiu, pe Facebook.

Vezi și Mutare-SURPRIZĂ a lui Mihai Gâdea, după ce Antena 3 a pierdut procesul cu șefa DNA

EXCLUSIV! DOCUMENT. Cine este premierul român care NU ar fi avut SALARIU pe durata mandatului său

Milioane de români sunt vizați! Ce nu se va mai plăti la racordarea la rețeaua electrică

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare