sursa foto:  publika.md

Vești bune pentru români! Un combinat uriaș din țara noastră face angajări

După ce a concediat persoane pe bandă rulantă, combinatul Siderurgic Galați, ArcelorMittal, va angaja peste 200 de ucenici în 2019.

Combinatul Siderurgic Galaţi, ArcelorMittal, va angaja, în acest an, peste 200 de muncitori, prin intermediul Şcolii de Ucenici, care a ajuns la cea de-a şasea ediţie, a anunţat luni compania.

Programul de Ucenicie din acest an a fost regândit, fiind structurat pe trei campanii de recrutare, în lunile aprilie, august şi noiembrie.

„Vom recruta, practic, continuu. Ne pregătim, astfel, pentru proiectele de dezvoltare din perioada următoare”, a declarat Bogdan Grecu, directorul general al Combinatului.

Mulţi dintre ucenicii primei serii din 2019 au fost recrutaţi în urma evenimentului „ReDescoperă Combinatul”, prin care cei interesaţi au vizitat, recent, echipamente – cheie şi au discutat cu siderurgişti.

În pregătire este şi „Săptămâna Porţilor Deschise pentru Educaţie”, când elevii liceelor tehnice se pot familiariza cu industria oţelului şi cu oferta de ucenicie.

Compania şi-a întărit parteneriatele cu Liceele „Paul Dimo” (Galaţi) şi „Costache Conachi” (Pechea), cu şcoli profesionale locale, precum şi partenerul tradiţional Agenţia Judeţeană petru Ocuparea Forţei de Muncă.

Şcoala de Ucenici a Combinatului a pregătit, până acum, circa 500 de muncitori.

Citește și:

Scenariu-bombă! Cine ar fi ‘tutorele’ Elenei Udrea

EXCLUSIV ANAF face mutarea așteptată de toți românii! Președintele Mihaela Triculescu a dat ordinul

INTERVIU (II) Ultimul român condamnat la moarte, dezvăluiri năucitoare! Ce s-a întâmplat cu dovezile cu care a fugit din țară – Racolare cu repetiție

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare