sursa foto:  romaniajournal

Victor Ponta a avertizat: Miopia politică se plătește!

Liderul Pro România, Victor Ponta, spune că i- a avertizar pe cei din PSD de uniunea dreptei PNL și USR  pe modelul USL 2012 , dar că nu l-au ascultat.„Evident că nu m-au ascultat – și evident că o să îi coste enorm ! Miopia politică se plătește!” a scris Victor Ponta pe pagina sa de facebook.

Fostul premier a informat că situația politică de acum seamănă cu cea din 2012. Atunci, USL-ul format din PNL și PSD au nimicit PDL-ul lui Traian Băsescu atât la alegerile locale, cât și la parlamentare. Ponta consideră că în această situație se regăsesc azi PNL și USR, care își vor uni forțele în punctele cheie, iar obiectivul principal va fi să învingă PSD.

„I-am avertizat pe cei din PSD că, luptând pentru alegeri de primari și președinți de CJ dintr-un singur tur ( cum a luptat PDL în 2011) , riscă să aibă soarta PDL din 2012 !!! Evident că nu m-au ascultat – și evident că o să îi coste enorm ! Miopia politică se plătește!

Era clar că , pe modelul USL 2012, Dreapta va susține candidați unici în cele mai importante bătălii , indiferent de orgolii și interese de Partid – sloganul unificator va fi “Să învingem PSD cu orice preț” ( cum în 2012 trebuia să îl învingem pe Băsescu și PDL cu orice preț)!

Este acum clar că, din păcate, “conservele” securiste și liberale îl țîn pe Marcel Ciolacu și majoritatea PSD prizonieri și distrug orice tentativă logică de coalizare a Stângii ( care trebuia să recunoască și să promoveze ideea “uniți să învingem PNL și pe Iohannis cu orice preț”)! Misiunea celor care s-au “descoperit” votând în Noiembrie Guvernul PNL Orban după care au fost “teleghidati” la PSD direct la masă lui Ciolacu era limpede pentru orice om rațional! Principiul absolut al PSD încă din 2001 a fost să nu fie niciodată izolat pe scenă politică – un PSD izolat este inevitabil și întotdeauna un învins!

În față celei mai grave crize din istorie privind sănătatea publică, a unei crize economice și sociale care ar putea să fie mai gravă decât în 2010 și a unei țări vândute la bucată către “patronii” lui Orban, Costache sau Voiculescu- noi ne ducem cu viteză spre prăpastie!

Winter is coming – dar noi suntem ProRomania – și ținem doar cu România!” a declarat fostul premier.

Vezi și

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare