sursa foto:  psnews.ro

Victor Ponta aruncă bomba:’Probabil că trăiește într-o lume în care nu realizează’

Victor Ponta, liderul PRO România a explicat, la Realitatea TV, în exclusivitate,după ce președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că a stat „la căpătâiul” lui, cum s-au petrecut, de fapt, lucrurile.

”De ce e incredibil? E prima dată când Dragnea vă minte în față? Sau repet, probabil că trăiește într-o lume în care nu realizează”, a replicat Victor Ponta la comentariul moderatoarei care a spus că ceea ce spune Ponta este incredibil.

”3. Dacă vă interesează, atunci am și discutat cu domnul Dragnea și cu domnul Tăriceanu despre faptul că mă voi retrage din funcția de președinte al PSD pentru că nu era normal să fiu președinte de partid inculpat și i-am spus atunci de Rovana Plumb, pe care o voi propune. A avut cuvinte atât de urâte despre Rovana Plumb, încât acum, uitându-mă că este locul unu pe listă, eu cred că el tot ca în 2015 crede, nu ca acum. În aceste 5-6 zile cât a trecut, cât a fost bolnav, nu a fost, e treaba lui, nu mă interesează, eu îi urez sănătate, așa cum urez tuturor. În aceste zile s-au întâmplat trei evenimente: două despre care știți, unul despre care nu știți”, a mai spus Victor Ponta.

Ponta: ”Camera Deputaților este folosită ca avocat pentru o persoană fizică, pentru domnul Dragnea”

”În primul rând, domnul Dragnea nu s-a prezentat la proces, crezând că se va amâna procesul, dar acesta nu s-a amânat. În al doilea rând, domul Dragnea și-a delegat atribuțiile domnului Iordache, care vineri a sesizat Curtea Constituțională, cu un conflict între puterile statului, care este indentic cu solicitarea făcută de avocații domnului Dragnea, deci practic Camera Deputaților, și eu fac parte din Camera Deputaților, și nu m-a întrebat nimeni dacă sunt de acord sau nu. Este ceva extrem de grav, Camera Deputaților, o instituție a Statului, din care facem parte 330 și ceva de deputați, nu ne-a consultat nimeni, Camera Depitaților este folosită ca avocat pentru o persoană fizică, în cazul de față, domnul Dragnea”, a mai precizat Ponta.

Liderul Pro România a făcut dezvăluiri de senzație, în exclusivitate, la Realitatea TV.

”Al treilea lucru pe care nu îl știți și pe care îl voi povesti zilele următoare, exact când aflam că domnul Dragnea este în spital, cu dureri atroce, domnul Dragnea a făcut cerere de viză pentru Statele Unite ale Americii, să plece la AIPAC împreună cu doamna Dăncilă, și nu i s-a dat viză. S-a dat, dar de fapt s-a anuluat, e o chestie cu totul specială și așa de bolnav era, încât își lua viză să plece în America. Deci problema noastră de fapt asta este de ce minte domnul Dragnea?”, a mai spus Victor Ponta, la Realitatea TV. 

 

Vezi și:

EXCLUSIV Ecaterina Andronescu face lumină! Cine va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale

Vești pentru șoferi! Cei care au permisul suspendat ar putea avea parte de acest beneficiu

Dezastru pentru șoferi! Puteți primi amenzi colosale pentru această faptă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare