sursa foto:  G4Media.ro

Victor Ponta îl desființează pe unul dintre cei mai cunoscuți români: ‘O rușine’

Președintele Pro România, Victor Ponta, l-a făcut praf pe fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir.

Fostul premier a recunoscut că s-a implicat în debarcarea de la Ligă a celui poreclit „Corleone”, spunând că „era o rușine” pentru sportul românesc.

„Are dreptate! Da, mi-am dorit să nu mai fie președinte la Ligă. Dincolo de faptul că sunt prieten cu Gino Iorgulescu. Dar da, are totală dreptate, nea Mitică…”,  a declarat, pentru Fanatik, Ponta.

Întrebat dacă Dragomir are dreptate și atunci când spune că a vrut să îl bage la pușcărie, Victor Ponta a replicat: „E o idioțenie, dintr-un simplu motiv. Când i s-au făcut lui dosare, mi s-au făcut și mie. Dacă Dragomir își închipuie că eu mi-am făcut dosare ca să nu se prindă că i-am făcut și lui, înseamnă că are un singur neuron şi e mai puțin inteligent decât îl credeam eu. Repet, aia cu dosarele este o idioțenie. Aia cu schimbarea de la Ligă, așa e. Are dreptate să fie supărat pe mine, cred că e foarte bine că nu mai e şef la Ligă. Era o rușine pentru tot ceea ce înseamnă ideea de sport în România. Și eu iubesc sportul!”.

Vezi și

Tatăl adoptiv al Sorinei a recunoscut că a dat bani! Suma impresionantă pe care a plătit-o

Lovitură pentru Carmen Dan! Denunțul secolului la DNA

Nucleara a fost detonată! Procurorul ar fi săltat-o ilegal pe fetița de 8 ani, pe care a târât-o pe jos

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare