sursa foto:  portalinvatamant.ro

Victor Ponta lovește dur Cabinetul Orban! `Ai pentru rachete`

În conferința de presă, de astăzi, 13.01.2020, fostul premier, Victor Ponta, s-a revoltat în legătură cu decizia Guvernului Orban de a amâna dublarea alocațiilor pentru copii.

„Mi se pare ceva extrem de nedrept” !  În 2018 am votat  alături de PNL, împotriva PSD-iștilor, mărirea alocațiilor(…)”. Acum am votat pe legea PNL-ului, pentru mărirea alocațiilor, și n-o aplică”, a spus Victor Ponta.

„Mi se pare inacceptabil să spui că n-ai bani pentru alocații pentru copii, ai pentru rachete, pentru training, pentru șefi (..) „, a adăugat Ponta.

Fostul premier a făcut această declarație, după ce, cu 3 zile în urmă, premierul Ludovic Orban a precizat că nu poate dubla alocațiile imediat.

„Cel mai probabil, soluţia pe care vor merge este de a proroga termenul de intrare în vigoare a legii”, a spus Orban, după întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

 

Vezi și :

Cutremur la vârful scenei politice! Ludovic Orban, ‘împins pe scări’! Klaus Iohannis ar fi bătut palma pentru un nou prim-ministru

Polițiștii se reped la Marcel Vela: Procedează precum Carmen Dan! Operațiune demarată în week-end

EXCLUSIV Blat între PSD și PNL? Cabinetul Orban își asumă secretizarea făcută de Guvernul PSD! Șefii din Poliție își ascundeau salariul și în ‘era Dăncilă’

 

 

 

 

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare