Video De necrezut într-o România aflată în stare de alertă! Alexandru Rafila se prăpădește de râs, când aude declarațiile lui Nelu Tătaru despre Covid

Este o bătaie de joc la adresa românilor! Pe zi ce trece, autoritățile par să-și piardă și mai mult credibilitatea în ceea ce privește coronavirusul.

O dovadă despre gafele făcute de autorități este criza de râs pe care a suferit-o profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, în emisiunea „Marius Tucă Show”, atunci când Marius Tucă i-a citit declarațiile făcute de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Suntem pe acel trend crescător, dar scăzând ca şi intensitate a creşterii numărului de cazuri de la o zi la alta – nu suntem în scădere – suntem în momentul în care, dacă respectăm următoarele săptămâni nişte lucruri, ar trebui să ajungem la un platou (…). Eu aş vrea să se stabilească la 1.200, la 1.300, dar el se poate stabili la 1.500. Dar 1.500 la 10 zile înseamnă încă 300 de cazuri în plus pe terapie intensivă„, a afirmat Tătaru, luni seara, la TVR.

Când Marius Tucă i-a citit declarația lui Tătaru, Rafila s-a prăpădit de râs.

„Încă este primul val, dar noi putem transforma acest prim val într-un val cu două cocoaşe, putem face o a doua cocoaşă care poate fi mai violentă decât prima, în condiţiile în care dacă atunci acţionam în instinct de conservare, acum parcă acest instinct de conservare la o parte din concetăţenii noştri nu mai există„, a fost a doua declarație a lui Tătaru, care i-a stârnit amuzamentul lui Alexandru Rafila.

În cele din urmă, Rafila s-a calmat și a încercat să-i ia apărarea lui Nelu Tătaru.

Eu cred că din toată chestiunea asta rezultă speranța unei stabilizări a situației”, a spus Rafila.

Vezi și

SURSE Lovitură de teatru! Nu Ciprian al lui Napi l-a ucis pe Emi Pian! Un alt membru al clanului Rinu, suspectat!

A început destrămarea PNL?! Revoltă în partid după alianța cu USR-PLUS

SURSE Cine l-ar fi ucis pe Emi Pian – Este membru al unui clan care acționează în Colentina

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare