sursa foto:  youtube.com

VIDEO Polițiștii au evitat o tragedie! Un bărbat a atacat cu un cuțit mai multe persoane! A fost imobilizat pe loc

Sindicatul Europol anunță că polițiștii au evitat, în această seară, o adevărată tragedie. Un bărbat înarmat cu un cuțit cu lama de peste 30 de cm a atacat mai multe persoane, în plin centrul Capitalei.

Din fericire, doi polițiști rutieri au intervenit în forță și l-au dezarmat pe atacator. Conform Europol, persoana este cunoscută cu afecțiuni psihice.

„ACUM! Atac in plin centrul Bucurestiului

Un bărbat înarmat cu un cuțit ce avea lama de peste 30 de cm a atacat mai multe persoane intr-o zona aglomerată a Bucureștiului.

La auzul strigatelor de disperare, doi polițiști rutieri aflați în zona au intervenit promt, l-au pus la pământ și l-au dezarmat. Se pare ca persoana este cunoscută cu afecțiuni psihice.

O intervenție promptă a polițiștilor rutieri prin care s-a evitat o tragedie. Felicitări colegilor!

Din cifrele neoficiale, în România există peste 700.000 de persoane cu afecțiuni psihice care nu urmeaza un tratament. Asta spune multe despre siguranta/nesiguranță din spațiile publice.”, a transmis Europol.

Vezi și Nebunie la vârful MAI! Marcel Vela, out?

EXCLUSIV S-a început destructurarea ‘pe ascuns’ a unei instituții de forță! Mutare ‘în mare liniște’, fără acordul Guvernului Orban?

Lovitură pentru sute de mii de români! Mutarea pe care o pregătește Guvernul Orban

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare