sursa foto:  jurnalul.antena3.ro

VIDEO Se zguduie Internetul! Dr. Alexandru Rafila: ‘Coronavirusul nu există’

Preşedintele Societăţii Române de Microbiologie şi reprezentantul României la OMS, Alexandru Rafila, a făcut o afirmație șocantă, într-un interviu acordat pentru Europa FM.

Alte afirmații că ar trebui testate produsele care vin din China, să vedem dacă sunt sau nu contaminate cu coronavirus, iar este un lucru imposibil. Pe de-o parte, coronavirusul nu există și, pe de altă parte, nu există nicio metodă de testare a suprafețelor legată de prezența coronavirusului”, afirmă Alexandru Rafila.

„Perla” scăpată de doctorul Rafila este intens distribuită pe rețelele de socializare, chiar dacă, probabil, e vorba de o exprimare nefericită.

Conform ultimei raportări făcute de Grupul de Comunicare Strategică, pe teritoriul României, au fost confirmate 16.247 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.053 au fost declarate vindecate și externate.

Vezi și Ordonanța de Urgență a fost aprobată azi! Vești uriașe pentru zeci de mii de polițiști! Anunțul făcut de Marcel Vela

Mega-lovitură! Unul dintre cei mai importanți procurori din țară este acuzat de plagiat masiv în teza de doctorat, dar a fost iertat

Informații despre familia lui Raed Arafat! Cu ce se ocupă și unde locuiește

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare