sursa foto:  antena3.ro

VIDEO! Tânăr bătut și încătușat de polițiști live pe Facebook: ‘Trebuie să purtați mască de protecție și mănuși’

Un tânăr din județul Alba a fost încătușat după ce a filmat doi agenți de poliție aflați în timpul serviciului, s-a pus în fața echipajului și le-a reproșat agenților că nu poartă măști de protecție sau mănuși. Toată întâmplarea a fost publicată live pe Facebook.

Totul s-a întâmplat, seara trecută, pe o șosea din județul Alba, acolo unde tânărul a fost oprit, împreună cu un prieten.

Imediat după ce a fost oprit și polițiștii i-au cerut documentele, tânărul a început să transmită live pe Facebook.

În timp ce unul dintre agenți complet un proces-verbal de constatare a contravenției, tânărul îi reproșa că nu poartă mască de procție și mănuși.

„E pandemie băieți! E pandemie! Trebuie să purtați mască de protecție și mănuși”, a strigat tânărul.

UPDATEConform IPJ Alba Se fac verificari in acest caz. Abuzul politistilor din Campeni jud AlbaPovesteste soc al tanarului incatusat si batut in postul de politie.”M-au injurat pe tot parcursul drumului pana la post, iar la postul de politie , cu catusele pe maini, m-au lovit cu pumnii”, a declarat telefonic Dorel RisteiuDe precizat este faptul ca politistul intrand in contact cu cetateanul, avea obligatia sa poarte masca.Potrivit TV DUMESTI Un cetățean român brutalizat de polițiști din cauza faptului că le cerea polițiștilor să se prezinte, să poarte măști și pentru că stătea regulamentar în afara părții carosabile…polițiștii enervându-se pe el din cauza faptului că nu se dădea la o parte din fața mașinii de poliție. Mie mi se pare absurdă această intervenție a polițiștilor. Știu, unii dintre dumneavoastră veți spune că el este șmecher, că a primit ce merita, dar vă rog să vizionați și să analizați cu atenție filmarea din punct de vedere legal. Ce faptă contravențională sau penală a comis cetățeanul ca să se justifice intervenția în forță asupra lui?! Partea carosabila reprezintă componenta unui drum public destinată circulației autovehiculelor. Cetățeanul se afla în afara părții carosabile. Nu este nimic ilegal să stai în afara părții carosabile. Cetățeanul nu era violent, nu avea arme sau alte obiecte contondente asupra lui și nu se pregătea de un atac asupra polițiștilor, exprimându-și doar opiniile într-o filmare LIVE. În opinia mea nu a existat temei legal pentru intervenția în forță asupra acestuia și brutalizarea lui. Întreb la general. Până unde oare vor merge abuzurile polițiștilor asupra cetățenilor țării?! – Un OM al societății Civile, Rusu Jenică

Publicată de Bogdan Colceriu pe Luni, 22 iunie 2020

 

La final, tânărul s-a pus în fața mașinii de Poliție și a continuat să transmită live pe Facebook, în timp ce unul dintre polițiști l-a rugat să se dea din fața mașinii pentru a putea pleca.

Tânărul a refuzat să se dea la o parte, motiv pentru care cei doi polițiști au coborât din mașină, au fugit după tânăr și l-au imobilizat.

Dorel Risteiu a revenit cu o filmare live pe Facebook și povestește despre cele întâmplate, conform Antena3.

Publicată de Dorel Risteiu pe Luni, 22 iunie 2020

Vezi și

EXCLUSIV ‘Fantoma’ generalului de informații care a pus bazele Serviciului 112 ‘bântuie’ afacerile cu statul! Contracte pe bandă rulantă cu Poliția de Frontieră

Ieșire uluitoare a lui Andrei Caramitru: ‘Multora le urlă foamea în ei. Schimbă job-ul, ia-ți al doilea job. Lucrează un week-end pe lună’

Mai mulți bani pentru pensionari! În ce condiții se acordă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare