sursa foto:  wowbiz.ro

Viitorul ginere al lui Traian Băsescu și-a deschis o nouă afacere! Cu ce vrea să dea lovitura iubitul Elenei Băsescu

Viitorul ginere al lui Traian Băsescu, Cătălin Gheorghe, cunoscut opiniei publice drept „Tomată”, și-a inaugurat o nouă afacere.

Iubitul Elenei Băsescu vrea să dea lovitura cu o pizzerie deschisă în centrul Capitalei, unde feliile de pizza se vând la suta de grame.

„La Ciorbărie” şi „Luna Pizzeria SRL” sunt firmele la care Cătălin Gheorghe (26 de ani) este administrator, aşa că o nouă afacere în domeniul culinar nu mai miră pe nimeni. Ieri, în jurul prânzului, în zona Piaţa Victoriei, iubitul Elenei Băsescu (38 de ani) deschidea oficial noua pizzerie la care a muncit pe brânci în ultima vreme, scrie Click!.

Potrivit sursei citate, preţul feliei de pizza variază între 7 şi 12 lei, în funcţie de ingrediente. Spre exemplu, pe o felie de pizza quatro formaggi puteți plăti 9 lei.

Pizza cu creveţi costă 7 lei suta de grame, iar pizza cu sparanghel, la fel.

Vezi și EXCLUSIV! Adevărată lovitură de teatru! Răsturnarea privitoare la sumele colosale plătite de Statul Român pentru operațiile de schimbare de sex

EXCLUSIV Avem calculele complete! Ce înseamnă, de fapt, creșterea salariului minim – Sumele reale pe care le vor încasa angajații și statul român

Lovitură puternică pentru Orange! Cum își înșela clienții

Modificare-cheie în noua Lege a pensiilor-Mii de persoane vor fi obligate să meargă la medic

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare