sursa foto:  gds.ro

Violeta Alexandru vrea ‘să curgă sânge’! Se anunță un cutremur de proporții într-o instituție pe care o are în subordine

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat, pe pagina de socializare, că vrea să reformeze una dintre cele mai importante instituții pe care le are în subordine.

Potrivit Violetei Alexandru, Inspecția Muncii a picat „examenul” ministrului. Astfe, Inspecția Muncii trebuie desființată și reînființată.

Evaluarea mea – pe care tocmai am terminat-o – cu privire la Inspecția Muncii îmi arată că această instituție nu poate fi reformată prin decizii punctuale. Trebuie desființată și reînființată cu o altă organigramă și cu organizarea de concursuri pentru posturile cheie. Am încercat o serie de schimbări. Nu merge.
Păcat de cei care muncesc în această instituție.
Inspecția Muncii și-a votat, prin Parlament, o lege de funcționare. Tot acolo trebuie schimbată. Când se va putea.
Mă uitam la cât sunt de indiferenți după ultima solicitare a Prim-Ministrului de a intensifica acțiunile de control pe Covid. Sunt, în schimb, experți în prezentare de statistici. Mi-am format ochiul în a depista tacticile administrației, una dintre ele fiind aceea de a te “împacheta” prin prezentarea de statistici, situații. Pentru cine se lasă împachetat.
Nu sunt interesată să leg prietenii în administrație. Nu susțin pe nimeni dacă nu face treabă; mă interesează să creez cadrul corect pentru cei care vor să facă ceva, să iasă din starea de confort și să muncească cu rezultate vizibile.
E cam târziu pentru România să rateze și acest an fără să se facă treabă.
#lamunca”, spune, pe Facebook, Violeta Alexandru.

Vezi și

Ce salariu are acum Klaus Iohannis: Documentul a fost făcut public la 30 septembrie

Veste mare! Toți utilizatorii acestui gigant vor beneficia de noul serviciu

Document. Cel mai așteptat proiect al lui Marcel Vela este gata! Ordonanța de Urgență privind înființarea Poliției Animalelor a primit avizele necesare

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare