Viorica Dăncilă continuă atacul la adresa președintelui: ‘El a vrut să aibă monolog, să știe întrebările dinainte’

Viorica Dăncilă l-a ironizat, miercuri seara, la TVR 1, la emisiunea ”România9” moderată de Ionuț Cristache, pe Klaus Iohannis pentru ”dezbaterea” avută cu o parte ”aleasă” a presei, spunând că ea a primit 251 de întrebări timp de două ore și jumătate.

”Eu am considerat, din respect, să vin, nu să trimit un reprezentant, așa cum face Klaus Iohannis. El a lăsat democrația la ușă, nu a vrut să participe toate televiziunile la dezbaterea sa. Nu este corect. El a vrut să aibă monolog, să știe întrebările dinainte. El a fost și candidat, și moderator, a făcut și aprecierea că dezbaterea a fost foarte bună, deci a jucat toate rolurile.

Eu nu mă duceam ca să ascult ce are de zis Klaus Iohannis, ci mă duceam pentru o dezbatere. Nu să ascult ce spune despre teme pe care și le-a ales singur. Una era întrebarea, altul era răspunsul. Nu avea nicio treabă ce răspundea cu ce era întrebat. Nu e normal să stabilești tu, candidat la prezidențiale, ce jurnaliști să vină.

Eu am făcut o conferință deschisă cu toată presa. Întrebările au venit în rafală, au venit una după alta. Nu știu la câte întrebări a răspuns Klaus Iohannis, dar eu am răspuns la 251 de întrebări.”, a spus Viorica Dăncilă.

Vezi și

EXCLUSIV ‘Moștenire’ de la Guvernul PSD! Omul din spatele lui Marcel Vela, fost consilier personal al lui Carmen Dan și Mihai Fifor

EXCLUSIV Cât costă dezbaterea organizată de Klaus Iohannis

Schimbări uriașe- Cum se acordă sporurilor la pensie în funcție de vechimea în muncă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare