sursa foto:  cotidianul.ro

Viorica Dăncilă declară! ‘Președintele României trebuie să își reprezinte țara’

Președintele PSD, Viorica Dăncilă a făcut noi declarații! Viorica Dăncilă consideră că președintele are un mandat eșuat.

„Președintele României trebuie să își reprezinte țara, nu anumite persoane. Președintele României trebuie să acționeze în beneficiul țării, nu pentru a impune membri de partid în anumite funcții la nivel European.

Eu cred că președintele merge din greșeală în greșeală și toate acestea ne costă pe noi. Dacă îmi dați un singur exemplu de stat membru în care președintele să acționeze în acest mod…atâta lipsă de responsabilitate și asemenea atitudine din partea președintelui României este de neacceptat.

 

Președintele României prin ceea ce a făcut aici în România a făcut o divizare a societății și s-a comportat anticonstituțional și duce această rușine a comportamentului său la Bruxelles.

Eu cred că dânsul este un președinte repetent și cred că românii pe data de 10 și 24 nu îl vor trece clasa”, a spus Viorica Dăncilă, duminică seară, la Antena 3.

Vezi și

 

Alertă în cazul Caracal! A fost găsită

Cazul Caracal, în aer! Dezvăluire nucleară: Ce a ajuns, în realitate, la FBI

EXCLUSIV Firmele înființate de Dan Barna și Dragoș Pîslaru (PLUS), jumătate de milion de euro de la Guvernul ‘Dragnea’! Rovana Plumb a semnat documentul

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare