sursa foto:  antena3.ro

Viorica Dăncilă, dinamitată din interior! Un greu PSD o ia la rost

Declarația premierului Viorica Dăncilă i-a iritat la maximum pe unii dintre liderii social-democrați, iar aceștia nu au întârziat să o taxeze dur.

O parte din liderii PSD s-au arătat deranjați, în discuțiile interne, că premierul Viorica Dăncilă ia în calcul să voteze la referendumul convocat de Klaus Iohannis, au relatat surse din partid pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Un lider central al PSD a spus ȘTIRIPESURSE.RO că în partid circula de câteva săptămâni o informație delicată: că premierul ar fi anunțat că își rezervă dreptul să meargă la referendum dacă nu există o decizie oficială a partidului.

Dăncilă ar fi transmis PSD că nu va merge la referendum doar dacă există o decizie a CEX de boicot a consultării populare inițiate de Iohannis, spune sursa citată.

„Referendumul este o prostie și este inutil și doamna încă nu știe ce să facă. Doar să nu o să facem CEX să priceapă! Poate nu se duce, totuși”, a spus liderul PSD pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Potrivit sursei citate, supărarea în partid este cu atât mai mare cu cât la referendumul pentru familia tradițională, susținut neoficial de PSD, președintele Klaus Iohannis a mers, în batjocură, seara, în loc să dea un semnal public și să voteze la primele ore ale dimineții.

Vezi și

SURSE Lovitură pentru Klaus Iohannis, înainte de alegeri! Mișcarea făcută de #Rezist

Veste bună! Se schimbă o lege cheie care îi vizează pe toți românii

Alertă De azi, e obligatoriu! Modificare-cheie în privința salariaților din România

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare