sursa foto:  cursdeguvernare.ro

Viorica Dăncilă îi pune la zid pe Marcel Ciolacu și Paul Stănescu: ‘Au votat modificarea Codului penal și Codului de procedură penală, cu mâna sus’

Fostul premier social-democrat Viorica Dăncilă a declarat că nu a vrut să accepte amnistia și grațierea, din cauza pericolului pe care l-ar fi reprezentat pentru România: ”Au votat modificarea Codului penal și Codului de procedură penală, cu mâna sus, și Paul Stănescu, și Marcel Ciolacu, și toți”.

”A venit Paul Stănescu că trebuie să dau amnistia şi graţierea, că este foarte important, că mulţi din partid vor acest lucru, lucru, de altfel discutat şi în CEX”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Aceasta a adăugat că nu a dorit să intervină în Justiție.

”Toţi au vorbit că Viorica Dăncilă trebuia să dea amnistia şi graţierea, că i s-a cerut de Liviu Dragnea, dar întrebarea este ceea ce s-a întâmplat în Parlamentul României. Au votat modificarea Codului penal şi Codului de procedură penală, cu mâna sus, şi Paul Stănescu, şi Marcel Ciolacu, şi toţi. Niciunul dintre ei nu au avut curajul Vioricăi Dăncilă să zică nu. Toţi au votat să fie modificări în Justiţie”, a mai declarant fostul premier social-democrat.

Aceasta a reiterat idea că nu a dorit amnistia şi graţierea din cauza pericolului pentru România.

”Am avut curajul să spun nu, când alţii nu au avut acest curaj”, a mai afirmat Dăncilă, precizând încă că actualul Guvern a intervenit pe Justiţie, prin OUG, ceea ce ei i s-a interzis, conform news.ro.

Citește și:

Lovitură! O nouă taxă îi așteaptă pe români. Ce sumă de bani va trebui scoasă din portofele pentru plata taxei

EXCLUSIV Polițiștii anunță că vor face show la ministerul Ralucăi Turcan! Va fi un miting cum își dorește Cîțu, cu măști speciale pe gură!

Situație dificilă pentru Guvernul Cîțu: Contribuțiile salariaților la fondul de pensii nu sunt suficiente pentru plata pensiilor

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare