sursa foto:  turnulsfatului.ro

Viorica Dăncilă îl atacă pe Klaus Iohannis:’Înalt ca bradul, dar leneş. Deja se comportă ca și cum ar fi reales’

Premierul interimar Viorica Dăncilă, l-a atacat dur, vineri,pe Klaus Iohannis, într-un discurs rostit la Brașov.

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, a spus, vineri seara, în fața membrilor partidului din Brașov, că actualul șef al statului se laudă cu 25 de deplasări externe în cei cinci ani de mandat.

„Un președinte vine în mijlocul oamenilor în fiecare săptămână, în fiecare lună, un președinte nu se trezește după patru ani, după cinci ani, doar ca să jignească pe ceilalți, trebuie să fie activ în fiecare zi. (…) Dar președintele nostru, în cinci ani se laudă cu 25 de deplasări externe, cam mult cinci pe an. Președintele nostru, înalt ca bradul, dar leneș, încearcă să ne convingă după cinci ani că mai merită un vot. Deja se comportă ca și cum ar fi reales, ne dă indicații de la Bruxelles, dar acolo stă ca și ghiocelul și își primește ordinele”, a spus Viorica Dăncilă, potrivit Mediafax.

Ea și-a continuat atacul la adresa lui Klaus Iohannis, despre care a mai spus că „dă ordine în Justiție”.

„Un președinte care ne îndeamnă să citim, dar care nu a citit Constituția României. Un președinte care vorbește despre independența Justiției, dar vine și ne spune: să fie demis șeful DIICOT, să fie desființată Secția specială, un președinte care dă ordine în Justiție”, a declarat președintele PSD.

Liderul social-democraților l-a acuzat pe Klaus Iohannis că nu i-a iubit niciodată pe români.

„De ce tu, președintele României, președintele tuturor românilor, ești de fapt președintele PNL? De ce vrei să umilesti românii pe care nu i-ai iubit niciodată? Nu ai coborât niciodată în mijlocul lor și ai vorbit de fiecare dată cu aroganță. Cine îți dă dreptul să împarți România în buni și în răi, să ai guvernul tău și alt govern, să aduci atâta ură și dezbinare”, a mai spus Viorica Dăncilă în fața membrilor PSD.

 

Vezi și:Atenție! Ce se întâmplă cu valoarea acestor tichete

Lege cu dedicație pentru șefii din Poliție! Vârsta de pensionare sare la 62 de ani

Noi detalii bombă ies la iveală! Cine este procurorul DNA care a închis dosarul lui Dan Barna

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare