sursa foto:  adevarul.ro

Viorica Dăncilă îl bagă în corzi pe Klaus Iohannis! Ultimă oră

Premierul Viorica Dăncilă pune presiune pe președintele Klaus Iohannis! Șefa Guvernului a declarat miercuri, după şedinţa BPN al PSD, că la consultările de la Palatul Cotroceni va aborda în discuţia cu Preşedintele Klaus Iohannis situaţia ministerelor conduse de miniştri interimari. Şeful statului a anunţat deja că nu îl va numi vicepremier pe Titus Corlăţean.

„Despre interimat discutăm la Cotroceni”, a declarat Viorica Dăncilă.

PSD a stabilit în CEx, săptămâna trecută, noile propuneri pentru ministere. Astfel, pentru portofoliul de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României a fost propus Titus Corlăţean, diplomat de carieră, pentru Ministerul Justiţiei, Ana Birchall, cu specializări aprofundate în domeniul juridic, pentru Ministerul Fondurilor Europene a fost propusă Roxana Mînzatu, cu o experienţă de 15 ani în domeniul afacerilor şi fondurilor europene, iar pentru Ministerul pentru Românii de Pretutindeni a fost nominalizată Natalia Intotero, care a mai deţinut acest portofoliu, informează Mediafax.ro.

În schimb, preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că nu îl va numi pe Titus Corlăţean vicepremier, aşa cum a cerut PSD, numindu-l „artizanul catastrofei de la alegerile din 2014”.

Vezi și

EXCLUSIV Dezastru pentru Florin Călinescu! Afacerea i s-a prăbușit

EXCLUSIV Decizie radicală a lui Rareș Bogdan: Renunță! ‘Tot ce e vechi lăsăm istoriei’

EXCLUSIV Dumitru Coarnă a răbufnit, după uciderea polițistului din Timiș! Motivul real pentru care ar trebui demisă Carmen Dan

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare