sursa foto:  stiripesurse.ro

Viorica Dăncilă ‘mușcă’ din propriii baroni! A fost la un pas să-l dea afară pe unul dintre vechii PSD-iști

Viorica Dăncilă, premier și președinte al PSD, joacă din ce în ce mai tare în interiorul partidului pe care îl conduce.

Miercuri, 18 septembrie, a fost o ședință cu scântei a Comitetului Executiv al PSD.

Deși trebuia să fie o dezbatere și o consfătuire mai mult pentru ceea ce va urma în Parlament și la alegerile prezidențiale, lucrurile au alunecat mai mult spre obișnuitele plângeri ale baronilor locali care au susținut în cor că fără sprijin financiar pentru proiectele din județele lor nu garantează o implicare ca la carte a primarilor și activului de partid, scrie Știripesurse.ro.

Referirile au fost mai ales la Fondul de Dezvoltare și Investiții unde lucrurile nu au merge tocmai cum și-ar fi dorit puternicii președinți de filiale. Unii din ei au ridicat și vocea pentru a deveni mai convingători. Printre aceștia Marian Oprișan de la Vrancea, Ionel Arsene de la Neamț, Dumitru Buzatu de la Vaslui, Paul Stănescu de la Olt…

Deși așezat strategic mai în spate, Marian Oprișan, președintele PSD Vrancea și președinte al CJ Vrancea a avut la fiecare subiect câte ceva de comentat destul de zgomotos. Nu a avut nici o problemă chiar să vorbească peste președintele partidului. Doar că Viorica Dăncilă după câteva schimburi de replici l-a contrat dur pe Oprișan:

In ședința CEx Oprisan a încercat sa vorbească peste Dna și la pus la punct.

Ca nu-i permite sa vorbească peste președintele partidului și prim-ministrul României și dacă mai continua îl dă afara din sală: `Nu îți permit să vorbești peste președintele partidului. Dacă mai continui pleci din sală`, susțin pentru STIRIPESURSE.RO surse participante la ședință.

Vezi și

Fără precedent! Lovitura pe care i-o dă Viorica Dăncilă lui Klaus Iohannis, înainte de alegeri

Vești pentru mii de români! Ce se întâmplă cu tichetele de masă

EXCLUSIV Răsturnare de situație în cazul Caracal: ‘Nu poate fi declanșată procedura specifică de verificare’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare