Viorica Dăncilă și-a anunțat oferta dacă va fi președintele României:’Voi chema toate partidele la consultări, voi avea biroul printre oameni și voi primi audiențe’

Viorica Dăncilă și-a anunțat, joi seara, oferta pentru România și români, dacă va ajunge președintele țării! 

”Românii s-au săturat de dispreţ şi aroganţă, de absenţa preşedintelui şi să fie priviţi de sus de un om care le-a arătat că nu le este aproape, care a arătatcă nu ştie, nu vrea sau nu poate să muncească pentru România. Sunt un om pentru care bunăstarea ţării lui este pe primul loc, am promovat creşterea veniturilor românilor. Voi lupta contra celor care vor să arunce România în sărăcie, nu voi promova nicio lege care să aducă politici de austeritate. Nu am vorbit niodată ţara în afara graniţelor. În pieptul meu bate o inimă roânească, simt româneşte. Voi munci mai mult decât au făcut-o ceilalţi preşedinţi în ultimii 30 de ani de la Revoluţie. Voi fi un preşedinte mediator. În primele 3 luni de mandat voi chema toate partidele politice la dialog, e nevoie de consens și implicarea tuturor forțelor politice pentru obiectivele importante ale României. Biroul meu va fi printre oameni. Voi iniția proiecte de reformă în toate domeniile-cheie. Voi iniția consultări cu societatea. E nevoie ca voința majorității să fie cea care contează.

Nu voi încălca niciodată Constituția, așa cum a făcut actualul președinte. Voi iniția procedura de renunțare la imunitate pentru președinte. Un președinte cinstit nu are nevoie de imunitate. Voi prezenta un raport de activitate ori de câte ori voi fi chemată în fața Parlamentului.

În situații de criză, voi convoca CSAT în maximum 24 de ore. Voi organiza audiențe cu cetățenii României, trimestrial, voi merge în teritoriu. Voi organiza periodic conferințe de presă. Vilele de protocol vor fi integrate și dedicate copiilor orfani din România. Cred că asta e un lucru de normalitate și de avut în vedere.

Nu voi utiliza de prorogativele grațierii pentru persoanele condamnate pentru fapte grave și fapte de corupție.”, a declarat Viorica Dăncilă.

Vezi și:Halucinant! Polițiștii din Vâlcea au fost îngenuncheați și umpluți de sânge pentru că le-a fost frică să tragă

Risc pentru pensionari- Ce se întâmplă începând cu anul 2020

EXCLUSIV ‘Moștenire’ de la Guvernul PSD! Omul din spatele lui Marcel Vela, fost consilier personal al lui Carmen Dan și Mihai Fifor

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare