Viorica Dăncilă trece la atac:’Voi fi necruţătoare. Nu cred că cineva poate să fie inconştient şi să ia o asemenea decizie’

Premierul demis, Viorica Dăncilă, a declarat miercuri, la Suceava, că în ceea ce priveşte ancheta de la TAROM doreşte doar adevărul, ea adăugând că, personal, nu crede că cineva ar fi fost „atât de inconştient” să ţină avioanele la sol în ziua dezbaterii moţiunii de cenzură.

„Noi am trimis Corpul de Control atât la TAROM, cât şi la Ministerul Transporturilor. Să văd care este rezultatul Corpului de Control şi să vedem dacă din informaţiile pe care le dăm noi să nu ne interferăm cumva cu ancheta DNA. Eu vreau adevărul. Pe mine mă interesează adevărul, şi dacă a greşit cineva din Guvern, voi fi necruţătoare. (…) Nu-mi vine să cred acest lucru (existenţa unui ordin ca avioanele să fie ţinute la sol – n.red.). Şi nu cred acest lucru să vă spun de ce: în România, dacă a întârziat un avion un sfert de oră, premierul a fost cel vinovat. Deci, vă daţi seama că dacă un avion din cele care veneau întârziau 10 minute, imediat se creau suspiciuni. Deci nu cred că cineva poate să fie inconştient şi să ia o asemenea decizie. Deci eu cred că aceste informaţii nu se pliază pe realitate”, a afirmat liderul PSD, într-o conferinţă de presă susţinută la Suceava.

 

Vezi și

Sorina Matei o dă în vileag pe Laura Codruța Kovesi! Mesajul primit de la fosta șefă DNA

Andrei Caramitru acuză că USR-ul a fost trădat! Lovitura încasată de la #Rezist

În miez de noapte, Sorina Matei anunță un cutremur pe scena politică! Dan Barna ar putea să facă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare