sursa foto:  g4media.ro

Vlad Voiculescu: Andreea Moldovan a greșit!

După ce Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, l-a contrazis, ministrul Vlad Voiculescu a făcut noi precizări.

Ministrul Sănătății a explicat, pentru Antena 3, ora la care a aflat, de fapt, de tragedia de la Spitalul Victor Babeș, ținând cont de faptul că au fost invocate ore diferite cu privire la producerea incidentului și la momentul în care Vlad Voiculescu a luat cunoștință de acesta.

Vezi și Vezi și Încercând să-l acopere pe Vlad Voiculescu, Andreea Moldovan se face de râs! Îl contrazice chiar pe ministrul Sănătății

Voiculescu a declarat, pentru Antena 3, că a aflat, de fa pt, între orele 18:00 și 18:30 despre ce s-a întâmplat la spital, și că Andreea Moldovan „a greșit pentru că ieri nu a fost în București și nu știa foarte clar ora”.

Raed Arafat a declarat că a fost sunat de către ministrul Sănătății în jurul orei 18:00, secretarul de stat în Sănătate, Andreea Moldovan, a declarat că Voiculescu a ajuns la Victor Babeș încă de la ora 17:00, pe când acesta a scris pe Facebook că, de fapt, la ora 18:30 a aflat despre incident.

Dânsul a fost acolo de la ora 5 (n.r. – 17:00)”, a afirmat, marți dimineața, Andreea Moldovan.

Vlad Voiculescu: „Azi în jurul orei 18:30 am aflat despre problemele de la spitalul Victor Babeș”

Condoleanțe familiilor îndurerate!
Azi în jurul orei 18:30 am aflat despre problemele de la spitalul Victor Babeș. Am sunat pentru a mă asigura că pentru pacienții COVID-19 se vor găsi locuri în alte spitale din București. Am mers apoi acolo pentru a vorbi cu medicii și conducerea spitalului.
Cinci dintre ei au fost trasferați în siguranță. Trei dintre ei, din păcate, nu au putut fi salvați.
O anchetă penală este în desfășurare iar mâine voi solicita un control asupra problemelor tehnice care au dus aici.
Condoleanțe pentru familiile îndurerate!”, a fost mesajul lui Vlad Voiculescu, postat luni, pe Facebook.

Trei persoane și-au pierdut viața luni, după o defecțiune la instalația de oxigen a unității mobile ATI a Spitalului Victor Babeș din Capitală.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare