sursa foto:  abcnews.go.com

Vladimir Putin, amenințare fără precedent: ‘Orice țară care lansează un atac nuclear asupra Rusiei va fi ștearsă de pe fața pământului’

Preşedintele rus Vladimir Putin a promis că orice ţară care îndrăzneşte să atace Rusia cu arme nucleare va fi ştearsă de pe faţa pământului.

Putin a declarat că Rusia nu are mandat să lanseze prima o lovitură nucleară preventivă, spre deosebire de Statele Unite, dar că armele hipersonice avansate ale Rusiei ar asigura că aceasta ar putea răspunde cu forţă dacă va fi vreodată atacată, notează Reuters.

Printre altele, preşedintele rus Vladimir Putin a spus că Rusia va trebui probabil să ajungă la acorduri cu privire la Ucraina în viitor, dar că s-a simţit trădată de prăbuşirea acordurilor de la Minsk.

Potrivit lui Putin, citat de Reuters, Germania şi Franţa – care au intermediat acordurile de la Minsk de încetare a focului între Ucraina şi separatiştii susţinuţi de ruşi în estul Ucrainei în 2014 şi 2015 – au trădat Rusia şi acum pompează cu arme Ucraina, informează agerpres.ro.

Vezi și:

Vladimir Putin aruncă pisica în curtea Occidentului: Elitele occidentale exploatează Ucraina și folosește populația sa drept carne de tun în conflictul împotriva Rusiei

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare