sursa foto:  ilovebrasov.ro

Vor apărea noi reguli! Cum vor arăta restaurantele atunci când vor fi redeschise

Toată lumea se întreabă ce se va întâmpla când se vor redeschide restaurantele și barurile

 

În Spania, antreprenorii care au restaurante vin cu propuneri care garantează că afacerile lor sunt sigure pentru clienți și astfel vor putea să le redeschidă în iunie, în sezonului estival. Desigur, ultimul cuvânt îl va avea Guvernul, care trebuie să evalueze dacă aceste acțiuni de protecție sunt suficiente și adecvate în funcție de evoluția pandemiei.

20min.es, cel mai citit cotidian spaniol, a strâns principalele propuneri ale antreprenorilor pentru a se asigura că oamenii pot intra într-un bar sau un restaurant fiind total protejați.

Separatoare

Un om de afaceri din Madrid, Manuel Gil, a propus să separe mesele cu ”ecrane” de metacrilat similare cu cele pe care le găsim acum la casete de marcat ale supermarketurilor pentru a evita contagiunea. Gil a instalat aceste obiecte într-unul din restaurantele sale. Costul variază între 600 și 700 de euro.

Măsurarea temperaturii

Instalarea dispozitivelor termice ne va permite să știm dacă există vreo o persoană cu febră, unul dintre simptomele coronavirusului, în incintă și pentru a putea lua imediat măsurile necesare astfel încât să fie păstrată sănătatea altor clienți.

Teste rapide

 

Asociația de administrare hotelieră dorește că toți angajații acestor afaceri să efectueze teste rapide pentru a afla dacă au avut coronvirus.

Ozon în aer condiționat

Dezinfectarea conductelor de climatizare va fi esențială pentru a contribui la calitatea mediului în baruri și restaurante. Prin urmare, se intenționează să se garanteze prezența ozonului în conductele aerului condițional, astfel încât să existe o dezinfectare constantă a mediului. Ozonul este cel mai puternic oxidant și dezinfectant, de sute de ori mai puternic decât clorul.

Mai multe terase și mai mult spațiu

Angajatorii consideră esențial ca municipalitățile să autorizeze instalarea de mese și scaune acolo unde nu exista terasă până în prezent. În plus, se consideră necesar, de asemenea, să se permită extinderea terasei către spațiile care deja o au. Această măsură va permite clienților să se afle într-un spațiu deschis, ceea ce reduce la minimum riscurile de contagiune.

Curățenie extremă în băi

Va fi acordată o atenție specială băilor. Ar putea fi curățate la fiecare jumătate de oră sau la fiecare oră.

Geluri dezinfectante

Spălarea mâinilor este esențială pentru prevenirea contagiunii cu COVID-19. Hotelierii se angajează să plaseze geluri de igienizare la intrarea în unități și în băi.

Spații exclusive pentru populația în pericol

În spațiile cu dimensiuni mari, antreprenorii propun să existe un spațiu rezervat populației care prezintă cel mai mare risc în caz de infecție, cum ar fi persoanele în vârstă.

Cel mai probabil, modelul va fi aplicat și în România atunci când se vor redeschise restaurantele. Acest lucru nu se va întâmpla pe 15 mai, ci probabil prin iunie.

Vezi și:

Oficial! La ce sume se vor ridica amenzile pentru cetățenii care nu poartă mască și mănuși

SURSE Cine este ‘Spartacus’, diasporeanul care a făcut scandal în ziua de Paști – Legături cu gruparea Duduienilor

Alertă de la Kaufland! Toți clienții gigantului sunt vizați: ‘Să nu dați curs’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare