sursa foto:  gds.ro

Vrând să-l atace pe Rareș Bogdan, Iulian Bulai (USR-PLUS) își spulberă propriul partid! ‘Desființam pensiile speciale în 30 de zile’

Iulian Bulai, deputat USR-PLUS, a lansat un atac la adresa partenerilor de Coaliție. Deși eliminarea pensiilor speciale a fost o inițiativă asumată atât de USR-PLUS, cât și de PNL, Bulai acuză că din cauza campaniei interne din PNL nu au fost eliminate pensiile speciale în 30 de zile.

Președintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaților susține că, dacă europarlamentarul Rareș Bogdan lucra la guvern, împreună cu Ludovic Orban și Florin Cîțu, pensiile speciale erau desființate în 30 de zile.

Dacă și Rareș Bogdan lucra la guvern împreună cu Ludovic Orban și Florin Cîțu, nu mai făcea nimeni campanii interne prin țară (cu mult scandal) și desființam pensiile speciale în 30 de zile.
În plus aveam OUG pe alegeri locale în două tururi. Tot în 30 de zile”, scrie Bulai.

Iulian Bulai vorbește de parcă USR-PLUS ar fi tot în Opoziție, nu ar fi la guvernare și nu ar fi într-o Coaliție majoritară în Parlament.

Vezi și

Documente. Clotilde Armand combate ‘știrile false’ cu informații eronate

Polițiștii cer demisia Guvernului PNL-USR-PLUS-UDMR, după declarația lui Dan Barna: ‘Constatăm cu stupoare că este pe altă lume’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare