sursa foto:  mediafax.ro

A început Operațiunea ‘Debarcarea lui Ludovic Orban’! Stelian Tănase: Rareș Bogdan este vârful de lance

Stelian Tănase anunță, după declarațiile făcute de Rareș Bogdan, că liberalii au intrat în campania pentru congres.

Potrivit lui Tănase, Rareș Bogdan este vârful de lance al operațiunii care vizează debarcarea lui Ludovic Orban de la șefia partidului.

<<Declarația lui Rares Bogdan facută la Aleph TV este senzația acestui weekend. RB a detronat-o în topul preferintelor pe Diana Șoșoacă. Sunt primele salve de artilerie. Se deschide un nou scandal politic. RB este expert în așa ceva. De azi PNL a intrat in campania pentru congres. Rareș Bogdan este vîrful de lance al celor care vor să-l debarce pe Orban. Il bate chiar gindul sa ii urmeze actualului nr 1 liberal. Sper să nu le vină sinistra ideea delegatilor de a-l alege președinte PNL. În acest caz, ar avea sprijinul lui Iohannis și al serviciilor. În schimb, partidul s-ar acoperi de ridicol. Ca să nu spun altfel. Nu cred că electoratul liberal va inghiți o asemenea cacealma penibilă. Dacă se întîmplă totuși, am ști de pe acum cine pierde alegerile din 2024. 

Citez „Regret că a doua zi dimineața, după alegerile parlamentare, nu am ieșit cu Robert Sighiartău, cu Florin și ceilalți să cerem deimisia președintelui PNL pentru că a dus partidul la pierderea alegerilor. El nu avea de ce să demisioneze din poziția de prim-ministru, trebuia să-și dea demisia din poziția de președinte de partid. E primul președinte de partid din ultimii 30 de ani, care a pierdut alegerile și care a rămas în funcție, ceea ce este anormal. Și puteam să ne dăm noi ca exemplu demisia ca să-l obligăm și pe el. Nu am făcut asta, tot așa, ca să nu destabilizăm partidul înaintea negocierilor de formare a coaliției. (…) Partidul ăsta trebuie să aibă viitor, nu numai trecut și prezent”.
„Nu am candidat la parlamentare pentru că nu am fost invitat. Ludovic Orban a încercat să mă izoleze imediat după europarlamentare. Eu am stat, am stat, am văzut că nu apar pe pagina oficială partidului, că sunt ocolit și nu am zis nimic. Mai bine ziceam pentru că au fost organizații care m-au invitat în nume personal, dar intram în conflict cu Ludovic Orban dacă aș fi acceptat. Dar cel mai important era să-l duci pe Rareș Bogdan și pe Robert Sighiartău, să-i responsabilizezi, nu știu dacă veneam eu, dar ridicam lista la diaspora. (…) Partidul nu a făcut nicio analiză. Președintele partidului trebuia să-și dea demisia, să-și depună mandatul”
„Ludovic Orban, din păcate, în loc să intre acolo și să rămână omul care a fost, la rândul lui, i s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte, el le știe pe toate.”>>, spune Stelian Tănase.

Vezi și

SURSE Omul lui Marcel Vela ar putea ajunge la șefia unei instituții de forță!

Legea a intrat în vigoare! Acești români se pot pensiona mai devreme

Vestea momentului! Statul vine cu noi beneficii pentru milioane de români. Vezi dacă te afli printre ei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare