sursa foto:  reperul.ro

Acțiune de amploare a Poliției Capitalei! 20 de puncte de lucru, controlate la sânge! 16 dintre ele nu aveau aviz

La data de 07.09.2020, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București, cu sprijinul unor specialiști din cadrul Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București au efectuat controale economice la 20 de puncte de lucru aparținând unor societăți ce desfășoară activități de înfrumusețare sub franciză, informează Poliția Capitalei.

Cu acesta ocazie, s-a constatat faptul că 16 puncte de lucru desfășurau activități de estetică dentară profesională fără a deține aviz din partea Direcției de Sănătate Publică și fără supraveghere medicală de specialitate.

Cu privire la acest aspect se efectuează verificări, împreună cu unitățile teritoriale de parchet pentru a se stabili dacă sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de exercitare fără drept a unei profesii sau activități, așa cum se prevede în 348 Cod Penal.

De asemenea, pentru nerespectarea disciplinei financiare s-au aplicat 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 40.000 lei, iar pentru anumite abateri din domeniul sănătății publice, specialiștii care au efectuat verificările au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 5.000 lei.

Acțiunea se circumscrie activităţilor dispuse de Ministerul Afacerilor Interne şi Poliţia Română pentru asigurarea unui climat de liniște publică, protecția cetățeanului față de practicile comerciale ilicite și însănătoșirea mediului de afaceri.

Vezi și

Creștere explozivă a averii în doar două luni! Anonimul candidat al USR-PLUS care a devenit milionar, după ce a intrat în politică!

Situație neașteptată pentru Marian Vanghelie. DNA i-a pus sechestru pe un bun recent recuperat de la hoți

SURSE Orice pentru a duce la bun sfârșit marea reorganizare! Marcel Vela ‘scoate din joc’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare