sursa foto:  https://www.antena3.ro

Adrian Ursu susține planul PNL! ‘Din câte știu tot planul PNL era ca ei să lanseze această ipoteză’

În ultimele 24 de ore s-a vorbit despre ipoteza fraudării alegerilor din data de 26 mai. Adrian Ursu suține că planul PNL era ca pe tot parcursul zilei să iasă în conferință de presă pentru a acuza diverse incidente, iar apoi să conteste rezultatul alegerilor.

”Am văzut și ieri episodul de la Valea Uzului și diferendul care s-a stârnit între PSD-ALDE și UDMR pe de altă parte. E de ajuns doar o mică scânteie care să aprindă o tensiune care mocnește în societate, dar și în spațiul politic. Povestea asta cu ipoteza fraudării alegerilor o auzim la fiecare moment electoral.

Surpriza a venit tocmai de la vârf, vine din partea cealaltă. Din câte știu tot planul PNL era ca ei să lanseze această ipoteză.

Au lansat chiar și un site special pentru a colecta așa zisele suspeciuni ale cetățenilor în legătură cu o posibilă defecțiune electorală, iar duminică planul PNL era ca pe tot parcursul zilei să iasă în conferință de presă pentru a acuza diverse incidente, socotite extrem de grave și care pun în pericol un rezultat onest al alegerilor, după care să urmeze o contestare a rezultatului acestui scrutin”, a declarat Adrian Ursu, la Antena 3.

Vezi si

Ieşirea violentă a lui Andrei Caramitru îi costă scump pe cei din USR-PLUS! Foştii votanţi rup rândurile

E oficial! Amnistia fiscală a fost publicată în Monitorul Oficial! Cine scapă de plata datoriilor

Cine e, de fapt, femeia care l-ar fi ‘îngropat’ pe Radu Mazăre – Guvernul Dăncilă a ‘uns-o’ în funcție

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare