Alertă! După coronavirus, o altă epidemie a pus stăpânire pe cetățenii chinezi!

Este șoc total pentru cetățenii Chinei, după ce o altă epidemie s-a  instalat. Autoritățile sunt depășite de situație. 

 

După ce coronavirusul a produs dezastru în China, iată că o nouă epidemie își face resimțită prezența, informeză surse citate de Mediafax.

Un focar de gripă aviară de tip H5N6 a fost depistat într-o fermă avicolă din provincia Sichuan. Conform Ministerului chinez al Agriculturii, 1.840 dintre cele 2.497 de păsări din fermă au murit din cauza gripei.

Un focar de griă aviară de tip H5N1 a fost depistat şi în provincia Hunan, unde autorităţile au sacrificat 17.828 de păsări.

Gripa aviară se poate transmite la oameni, dar cazurile de contagiere de la om la om sunt rare.

De reținut faptul că rata mortalității în urma infectării cu devastatorul coronavirus în rândul populaţiei din China continentală a scăzut cu 2,1 procente, au dezvăluit marţi autorităţile sanitare din această ţară, citate de Xinhua.

Rata mortalităţii este calculată prin împărţirea numărului de decese la numărul de indivizi diagnosticaţi cu această afecţiune, a explicat Jiao.

“China va face tot ceea este posibil pentru îmbunătăţirea ratelor de internare şi supravieţuire şi pentru reducerea ratelor de infectare şi deces”, a spus Jiao.

Vezi și:

EXCLUSIV ‘Secretul’ ascuns timp de 15 ani în MAI! Lovitură pentru sute de polițiști! Trebuie să primească zeci de mii de dolari

EXCLUSIV După sistemul de sănătate, Guvernul Orban ar lucra la încă o privatizare de răsunet! Un gigant german ar vrea să cumpere CFR Călători

EXCLUSIV Dumitru Coarnă, despre OUG-ul dat de Guvernul Orban: ‘Vedeți aici incompetența a două Guverne: PSD și PNL’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare