rafila

Alexandru Rafila, noi detalii despre vaccinul împotriva Covid-19! Când s-ar putea finaliza pandemia după apariția vaccinului

Alexandru Rafila a explicat când se va finaliza pandemia, după ce apare vaccinul împotriva Covid-19. Acesta spune că nu toate țările vor scăpa în același timp de pandemia de Covid-19, în ciuda iminenței unui vaccin împotriva Covid-19.

”În primul rând, discutăm teoretic, pentru că deocamdată nu avem niciun vaccin autorizat. Avem un vaccin-candidat, așa se numește. Cel mai rapid s-ar putea estima un vaccin la jumătatea lunii decembrie sau începutul lunii ianuarie. Faptul că noi avem alegeri în decembrie nu ar trebui să fie în niciun fel corelat cu faptul că noi avem alegeri.

Singura soluție este să avem o campanie de vaccinare la nivel internațional, dar nu în toate țările se va vaccina cu aceeași viteză. Unele țări vor avea o logistică mai bună, o campanie de comunicare foarte bună, iar aici este cheia.

Țările unde acceptarea vaccinului și autoritățile au o strategie foarte bună, acele țări vor termina cu epidemia în această toamnă.

9 luni din momentul autorizării vaccinului este un timp rezonabil pentru rezolvarea pandemiei. Riscul cel mare pentru România și pentru alte țări este viteza cu care se va desfășura vaccinul, iar campania de comunicare trebuie să fie una foarte bună.”, a spus Alexandru Rafila.

Citește și:

SURSE A fost scandal la întocmirea listelor USR-PLUS! Liderul PLUS care a lucrat în Poliție, dar ar fi omis să le spună colegilor de alianță de acest job

Veste bună pentru angajații cu datorii la creditori. De ce beneficii ar putea avea parte

Veste mare! O nouă categorie de angajați va avea parte de condiții de muncă speciale

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare