sursa foto:  recentnews.ro

Anunț făcut de Mihai Fifor! ‘Putem însă să îi oprim’

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor a făcut o postare pe Facebook în care le cere românilor să semneze pactul propus de Viorica Dăncilă.

 

”Aseară am semnat „Pactul pentru bunăstarea românilor” care prevede continuarea creșterilor de pensii și salarii prevăzute în lege și menținerea taxelor scăzute pentru tinerii antreprenori și pentru cei cu activități independente.

Am făcut-o în calitate de simplu cetățean, așa cum vă invit să o faceți și voi. Puteți semna petiția online la www.pactul.ro.

Premierul a propus acest Pact tuturor partidelor parlamentare, astfel încât acestea să le garanteze românilor că nu le vor anula beneficiile câștigate în această guvernare. Partidele din opoziție au refuzat să îl semneze, dezvăluindu-și astfel intenția de a reveni cu politici de austeritate.

Putem însă să îi oprim! Noi, cetățenii! Putem să le arătăm că voința noastră este mai puternică!

Dacă ești pensionar și nu vrei să te mai temi că îți vor îngheța pensia, dacă ești salariat și nu vrei să te mai temi că îți vor opri creșterile la salariu sau că nu ți-l vor tăia din nou, dacă ai o mică afacere și nu vrei să îți crească taxele, dacă ai un PFA, ești artist, avocat, jurnalist, consultant sau desfășori o altă activitate independentă și nu vrei să își crească impozitele, dacă ești un tânăr care vrea să înceapă o afacere și mizezi pe sprijinul din Programul Start-Up Nation, atunci apără-ți drepturile și beneficiile!

Semnează și tu Pactul!”, scrie Mihai Fifor pe Facebook.

Vezi și

Vești bune pentru români! Ce se întâmplă cu alocațiile copiilor

 ANAF intră la rupere- Nou impozit începând de la 1 ianuarie 2020

EXCLUSIV Ordin de muşamalizare! Șeful Poliției ar fi intervenit personal pentru stingerea scandalului

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare