sursa foto:  facebook

Anunț important pentru românii care circulă cu trenul: Ce decizie au luat oficialii unei importante companii feroviare

 Întârzierea subvenţiilor de transport şi necesitatea de a majora salariile i-au determinat pe oficialii unei importante companii feroviare să ia o decizie fără precedent. Modificările au venit după rectificare bugetară, în urma căreia subvențiile au scăzut.

„Întârzierea subvenţiilor de transport şi necesitatea de a majora salariile pentru a ne apropia de nivelurile din CFR Călători ne-a determinat să scumpim biletele de tren”, a declarat joi, pentru Mediafax, Radu Zlatian, directorul de comunicare al transportatorului feroviar privat Softrans.

 „Mărim tarifele pentru că subvenţiile sunt din ce în ce mai mici, la ultima rectificare bugetară am primit mai puţini bani, iar pentru 2018 încă nu se ştie care vor fi cotele. Referitor la salarii, ar trebui să se majoreze cu câteva procente bune pentru că au crescut şi la CFR Călători, iar dacă noi nu le majorăm ar fi un risc să migreze salariaţii de la noi spre ei”, a declarat reprezentantul Softrans.

Noile tarife, mai mari în medie cu 15%, intră în vigoare de la 10 decembrie 2017.

Vezi și Pentru câți bani și-a pus viața în PERICOL polițistul lovit cu sabia în cap? Salariul pe care îl are acesta la trupele speciale

Lovitură de TEATRU! Principesa Margareta nu se ține de cuvânt, privitor la înmormântarea Regelui Mihai! „Nu s-a mai pomenit niciodată în istorie așa ceva”

Vești bune pentru angajați! Ce tichete ar putea primi lunar

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.