sursa foto:  Facebook

Atac incredibil la Traian Berbeceanu: ‘Tot vă mândriți că sunteți secretara lui Vela’. Replica fostului șef BCCO Alba

Atac incredibil la Traian Berbeceanu, fostul șef al BCCO Alba, în prezent șef de Cabinet al ministrului Marcel Vela.

Florina Drăgulin, cea despre care Berbeceanu susține că ar fi polițistă și membră SNAP, l-a criticat dur pe fostul șef BCCO Alba.

„Doamnule Berbeceanu, că tot vă mândriți că sunteți SECRETARA lui Vela, când terminați cafelele pentru șefu’, poate vă pronunțati, aici, pe facebook, printr-o pisicuță care plânge, că oficial n-aveți cum, n-aveți legătură cu operativul …”, a scris Drăgulin, în contextul în care doi polițiști au fost bătuți crunt în misiune.

Replica lui Traian Berbeceanu nu a întârziat să apară, care i-a răspuns ironic Florinei Drăgulin.

„Se pare că doamna este polițist și că ar fi membră SNAP. Și îmi cere să „mă pronunț” pe facebook, deși nu am „liber” să comentez la postarea domniei sale.
Profitând de faptul că este duminică și nu trebuie să frec ness-uri pentru nimeni, îmi permit să o rog respectuos să îmi explice dumneaei cum este cu „operativul” ăsta, cu lupta împotriva infracționalității, cum se bate ea cu traficanții, contrabandiștii, tâlhării și hoții. Și, dacă activitățile operative ii permit, să mă lumineze și cum este cu ultrajul…
Eu voi încerca în continuare, ca un funcționar umil, de birou, să fac ceva pentru polițiști. Atât cât voi putea.
Mereu voi aprecia femeile care știu să lupte bărbătește! Cu toată lumea”

„La data de 15 decembrie a.c., în jurul orelor 2:00, Secția 16 a fost sesizată prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că persoane tulbură liniștea publică într-un bloc din sectorul 4. La fața locului au sosit polițiști din cadrul secției 16 Poliție, care au procedat la legitimarea persoanelor care tulburau liniștea publică.

În urma discuțiilor persoanele au devenit recalcitrante și agresive la adresa polițiștilor, doi polițiști suferind vătămări corporale în urma evenimentului. Persoanele implicate au fost conduse la Secția 16 Poliție, iar la acest moment, se efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Activitatea se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4”, se precizează într-un comunicat al Poliției.

Deocamdată, nu s-a emis ordonanţă de reţinere pe numele atacatorilor.

Vezi și

Reacții negative la adresa lui Marcel Vela, după ce la întânirea programată cu sindicaliștii s-au dus doar Traian Berbeceanu și Bogdan Despescu

Să fie bine pentru toată lumea! Valul de oameni instalați de Ludovic Orban și Marcel Vela și legăturile lor cu politica

SURSE Șeful din Jandarmerie care va fi executat de Marcel Vela

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare