Atenție la naționalistul de rezultat, candidatul care va ataca alegerile din 2024!/Opinie

Așa cum în sport există suporteri de rezultat, și în politica dâmbovițeană avem naționaliști de rezultat – politicieni care vor vâna alegerile prezidențiale din 2024.

Cazul pe care vi-l voi prezenta astăzi este cel al Dianei Șoșoacă, un senator care s-a remarcat în ultimul an prin relația de prietenie pe care o are cu Ambasada Federației Ruse în România, despre care spune că a fost singura care a vrut să discute cu ea despre pace, în contextul invaziei trupelor lui Vladimir Putin în Ucraina.

Vezi și Diana Șoșoacă, mesaj pe placul lui Putin: Dacă această divizie ne va băga în război, ei după aceea pleacă în SUA. Noi rămânem cu rușii și ne vor măcelări! Ambasada Rusiei a fost singura care a vrut să vorbească despre pace

Recent, Șoșoacă a apărut în ipostaza de salvatoare a Termocentralei Mintia, după ce a cumpărat creanțe de la un sindicalist și s-a constituit parte în procesul privind vânzarea Mintiei.

Însă, după cum chiar Diana Șoșoacă a dezvăluit, avocatul Gheorghe Piperea, omul care i-a explicat cum să intervină direct în această speță, i-a declarat, totodată, că nu crede că există vreo șansă pentru a împiedica vânzarea Termocentralei Mintia.

Vezi și Diana Șoșoacă dezvăluie că Gheorghe Piperea i-a spus cum să intervină direct în procesul privind vânzarea Mintiei! Tot el i-a spus că nu are nicio șansă să câștige

Țin să spun că am avut un schimb de mesaje, de câteva mesaje, cu domnul avocat Piperea, care este specialist pe insolvență. Dânsul nu crede că există vreo șansă și știm bine că dânsul nu se implică în cauze în care nu există șanse.

Vezi și Foto. Diana Șoșoacă și Adrian Severin, prezenți la recepția organizată de omul lui Putin în România, de ziua unității naționale a Rusiei

Dar atâta l-am rugat: <<Domnul Piperea, dați-mi două-trei idei, ca să știu de ce mă leg. Cum Dumnezeu să intervin direct în acest dosar?>>. Și mi-a scris două rânduri”, a spus Diana Șoșoacă, iar din cele spuse de ea reiese, în mod evident, că avocatul Piperea, specialist în cazuri de insolvență, i-a transmis că nu are nicio șansă de câștig.

De altfel, cum Termocentrala Mintia a fost adjucată printr-o licitație publică, contra sumei de 91 de milioane de euro,  e greu de crezut că mai poate fi schimbat ceva.

Așadar, de ce ar face Diana Șoșoacă o astfel de mișcare, când știe de la bun început că o astfel de luptă e pierdută?

Răspunsul e doar unul: crearea în ochii electoratului a unei aure de salvatoare a țării și a resurselor acesteia.

În concluzie, mare atenție la naționaliștii de rezultat, că au început încălzirea pentru alegerile din 2024!

Eugen DINU

Vezi și Capcana întinsă de Vladimir Putin – Opinie

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare