sursa foto:  adevarul.ro

Atenție! Laura Codruța Kovesi este cercetată într-un nou dosar

Fostul procuror-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, este cercetată într-un nou dosar în care au fost implicați și foștii procurori, Lucian Onea și Mircea Negulescu, abia trimiși în judecată.

Procurorii de la secția specială de investigare a magistraților continuă cercetările față de Laura Codruța Kovesi, în dosarul în care foștii procurori, Lucian Onea și Mircea Negulescu tocmai au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea mai multor infracțiuni, scrie dcnews.ro.

Aceștia sunt acuzați pentru represiune nedreaptă, fals în declarații, constituire de grup infracțional organizat și cercetare abuzivă.

În acest dosar penal este urmărită și fostul procuror-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, față de care procurorii au separat cercetările. Așadar, partea care o privește pe Kovesi rămâne pentru continuarea și completarea urmăririi penale.

În același dosar a fost audiată și fosta sa consilieră, săptămâna trecută, deoarece se susține că aceasta era la curent cu practicile celor doi procurori din subordine și i-ar fi protejat.

Vezi și

Dezvăluire-bombă! Artificiul folosit de Guvern, pentru a da lovitura! Rolul ANAF

INTERVIU fără perdea cu Ludovic Orban. Ce se va întâmpla cu pensiile și salariile; Artificiul folosit de Guvern, pentru a-și face planul

Ion Țiriac nimicit! Frații Dedeman i-au dat mega-lovitura

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare