sursa foto:  inquamphotos.com

Atenție, Marcel Vela! Șeful Jandarmeriei și-ar fi ‘premiat’ iubita! Spor de 50%

Update. Jandarmeria a reacționat la acest articol. Vezi AICI punctul de vedere al Jandarmeriei Române.

Atenție, Marcel Vela! Un nou scandal zguduie Ministerul Afacerilor Interne! Șeful Jandarmeriei Române, Bogdan Enescu, și-ar fi „premiat” iubita, cea care lucrează tot în IGJR.

Bogdan Enescu i-ar fi dat un spor de 50% jandarmeriței ilfovene Constantin Mădălina Cătălina, cea care ar fi nimeni alta decât iubita sa, informează Național.

<<Și nu este vorba aici de proiectul de ”destructurare” a grupărilor mobile de jandarmi și înființarea unor mici detașamente repartizate pe lângă inspectoratele județene. Ci de acordarea ”OSCAR”-urilor, salariile de merit la care bineînțeles că râvnesc toate cadrele. Numai că, ghinion, uite că anul acesta, după instalarea la comanda Jandarmeriei Române a colonelului Bogdan Enescu, nu au mai ”pupat” salariile de merit directorii sau comandanții a diverse structuri din cadrul IGJR. Cărora li s-au tăiat practic ”pe linie” sporurile de 50 la sută.

Iar alți comandanți de-abia s-au lipit cu greu de ”bonusurile” de 40 sau 30 la sută.

Iar cum decizia acordării acestor salarii de merit stă direct în pixul inspectorului general, colonelul Bogdan Enescu și-a asumat implicit întreaga responsablitate pentru această ”autoflagelare financiară” la nivelul IGJR. Și care- de ce să nu o recunoaștem- a dat chiar bine ca imagine la nivelurile ierarhice superioare. Cele care însă trebuie să verifice și care au fost motivele pentru care, după cum ”fierbe” deja IGJR-ul, în timp ce directori și comandanți plini au fost tăiați de pe lista ”merituoșilor”, în schimb ar fi fost propulsată spre un salariu de merit de 50 la sută jandarmerița ilfoveană Constantin Mădălina Cătălina… Adică nimeni alta decât juna parteneră de viață asumată a inspectorului general! Chiar să nu mai fi fost și alți ”merituoși” în toată Jandarmeria Română, decât noua ”prima doamnă”…?>>, scrie sursa citată.

Vezi și

A apărut lista remanierii! Cine sunt miniștrii care ar putea fi executați? Out din Guvernul Orban?

Semnalul de alarmă a fost tras! Ce se întâmplă cu polițele RCA

EXCLUSIV Probele care au ajuns pe masa DGA! Informații despre greul cercetat la ordinul lui Marcel Vela, după plângerea lu Dumitru Coarnă

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare