sursa foto:  capital.ro

Atenție! Se deschide în luna mai! Anunț făcut de Olguța Vasilescu

Fosta șefă a Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a făcut un anunț important joi seara.

Purtătorul de cuvânt al PSD a anunțat că, începând cu data de 2 mai 2019, se deschide sesiunea pentru depunerea Formularelor de solicitare pentru finanţare din Fondul de Dezvoltare şi Investiţii.

„Se deschide sesiunea de proiecte de dezvoltare pentru finanţare din
Fondul de Dezvoltare şi Investiţii

​Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză anunţă deschiderea sesiunii pentru depunerea Formularelor de solicitare pentru finanţare din Fondul de Dezvoltare şi Investiţii, începând cu data de 2 mai 2019 ora 10.00 am.
Solicitările se pot depune prin poştă, curierat sau personal la Registratura Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză din str. Cristian Popişteanu, nr.2-4, sectorul 1, Bucureşti.
Solicitările de finanţare se analizează în ordinea înregistrării la registratura Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză şi se soluţionează în limita plafoanelor aprobate pentru anul 2019, cu această destinaţie, care sunt în sumă de 5.000 milioane lei.
Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză va publica pe site-ul său, periodic, lista solicitărilor de finanţare depuse şi stadiul analizei acestora.
Toate informaţiile privind condiţiile care trebuie îndeplinite în vederea obţinerii finanţării şi modul de completare a documentelor necesare, în limba română, se regăsesc la secţiunea “Fondul de Dezvoltare şi Investiţii” pe pagina de internet a Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză (www.cnp.ro).
Solicitările de finanţare depuse până în prezent vor trebui retransmise conform normelor metodologice aflate pe site-ul CNSP.
​Unităţile/subdiviziunile administrativ-teritoriale, asociaţiile de dezvoltare intercomunitară, respectiv universităţile pot să se adreseze CNSP, în scris, anterior depunerii solicitării de finanţare, în vederea verificării eligilibităţii. CNSP va verifica încadrarea în domeniile prioritare şi va comunica dacă proiectul poate fi finanţat din Fond.
Orice întrebări, sesizări şi solicitări de clarificări referitoare la prevederile acestui mecanism de finanţare pot fi adresate prin intermediul poştei electronice, la adresa de email: fdi@cnp.ro”, anunță Vasilescu.

Vezi și

EXCLUSIV Omul lui Băsescu reacționează, după ce Klaus Iohannis i-a refuzat propunerea: ‘Nu renunțăm’

Vești bune! Ce categorie de salariați poate cere concediu de odihnă suplimentar

Se dau bani de la stat! Ce trebuie să facă firmele pentru a primi peste 2.000 de lei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare