sursa foto:  realitatea.net

Atenție! Tăriceanu nu asistă la Congresul PSD

În Coaliția de guvernare numai liniște nu e, iar șeful ALDE, care se vede în cursa pentru Cotroceni lipsește de la Congresul PSD.

Soarta mariajului politic PSD-ALDE atârnă de un fir de ață, iar deciziile legate de guvern se iau aproape exclusiv în PSD. Luni se va tranșa colaborarea PSD-ALDE.

Călin Popescu Tăriceanu e marele absent de la Congresul PSD. El nu a fost invitat să particile la cel de-al doilea congres al PSD din acest an.

1.000 de social democrați se strâng la Palatul Parlamentului. Începe Congresul PSD. Nu au foarte multă treabă membrii PSD. Ascultă două trei discursuri și apoi vor ridica mâna pentru Viorica Dăncilă, cea desemnată candidat din partea PSD la alegerile prezidențiale. Singurul invitat este Serghei Stanisev, liderul socialiștilor europeni.

Este al doilea congres fără Liviu Dragnea și nu așteptăm multe surprize. Premierul va fi ,,uns” candidat oficial al PSD în cursa pentru Cotroceni.
Și dacă pentru prezindențiabil s-au făcut jocurile, nu la fel de limpezi sunt apele în Coaliție. Dăncilă speră că weekendul va fi un sfetnic bun pentru Călin Popescu Tăriceanu. Ar trebui să se întâlnească luni în ședința Coaliției și să decidă dacă își continuă guvernarea sau merg pe drumuri separate. Șeful ALDE pare să se pregătească de un divorț politic pentru că deja curtează Pro România, informează realitatea.net

Vezi și

Vești bune pentru pensionari- De ce veți avea parte

Vești pentru mii de români! Noi reglementări ale Legii Pensiilor

Vești uriașe pentru angajați! Veți primi un nou ajutor financiar

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare