sursa foto:  spynews.ro

Avere impresionantă! Cu ce se poate lăuda Elena Udrea

În urmă cu câteva săptămâni, Elena Udrea a primit o veste uriașă. Judecătorii au închis dosarul în care ANAF cerea executarea sa silită, astfel, fostul ministru se poate bucura și scoate profit de pe urma afacerilor sale.

Cu toate că Elena Udrea are probleme cu legea și a fost închisă în Costa Rica,aceasta nu își face griji  financiare, căci are o avere colosală.

În topul miliardarilor din 2014, Elena Udrea se află pe locul 335, cu 10 milioane de euro!

În anul 2004 Elena Udrea a cumpărat o casă cu adevărat impunătoare, situată în una dintre cele mai bune zone ale Bucureştiului. Aici are o casa de 169 mp, casa care valoreaza cel putin cateva sute de mii de euro.

Pe numele Elenei Udrea au existat zeci de imobile care, de-a lungul timpului, au fost pasate către apropiaţii ei. Printre ele se numără patru apartamente situate pe Strada Frederic Chopin, apartamente care au fost vandute cu sume cuprinse intre 130-170 mii euro catre Mihai Victor Stroe, Carmen Mutu, Chirulescu si Adina Dinca. Pe langa cele patru apartamente, Udrea a mai vandut alte opt! Cel mai ieftin a fost cedat pentru 20.000 de euro lui Alin Cocoş, fiul fostului ei soţ, iar cel mai scump, cu peste un milion de euro, lui Alexandru Petculescu.

Pe lângă case şi apartamente, Elena Udrea a investit din anul 2014 şi in terenuri agricole.

Nici la capitolul masini nu stă rău. Elena Udrea are trei autoturisme. De asemenea, se poate lăuda cu o colecţie impresionantă de bijuterii în valoare de 150.000 de euro. Mai mult, Elea Udrea este acţionar majoritar în patru companii şi are şase conturi bancare în euro şi lei. Conturile conţin nu mai puţin de un milion de lei și, respectiv, aproape 90.000 de euro, scrie romaniatv.net

Vezi și:Important! Din 2019 va apărea o nouă pensie. Despre ce este vorba

Alertă! De ce nu se poate întoarce Elena Udrea în România

Surpriză! Cât costă operația făcută de Olguța Vasilescu

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare