sursa foto:  libertatea.ro

Avere impresionantă! Cu ce se poate lăuda Florin Călinescu

Florin Călinescu este unul dintre cei mai iubiți oameni de televiziune. Acesta s-a făcut remarcat în ultima vreme, datorită atacurilor dure adresate Guvernului.

Potrivit declarației de avere pe care a depus-o pe vremea când era director al Teatrului Mic, Florin Călinescu deține trei terenuri în Brașov și Argeș, două apartamente în București, unul în Timișoara, dar și o casă de vacanță în Poiana Brașov. Pe lângă acestea, actorul se bucură de ceasuri foarte scumpe.

Numai într-un singur an, actorul a câștigat aproape 300.000 de euro. Pe lângă rolul de jurat pe care îl are la emisiunea „Românii au talent” de la Pro Tv, Florin Călinescu mai deține propria firmă, și anume „Florin Călinescu Media Impex SRL”, care se ocupă cu activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune.

Firma a fost înființată în anul 1996, iar profitul din ultimii ani a avut coborâri și urcări impresionante. În 2015 câștigurile declarate au fost în valoare de 130.000 de euro, iar în 2016, a pierdut 160.000 de euro. Cu toate acestea, în anul 2017, vedeta a dat lovitura, cu un câștig lunar de nu mai puțin de 24.000 de euro pe lună.

Florin Calinescu este unul dintre cei mai bogati oameni de media din Romania. El are afaceri in mai multe domenii, cum ar fi: optica, imobiliare, restaurante, terenuri in Brasov si Arges, case in Bucuresti, Timisoara si Brasov, dar si o colectie impresionanta de ceasuri scumpe.

Pe unul dintre terenurile achiziționate, actorul și-a ridicat o casă superbă.

 

Citește și:

Vești bune! Mii de români vor fi scutiți de taxe- Vezi dacă vei beneficia de această gratuitate

Mare atenție! Ce se întâmplă cu indemnizația  de creștere a copilului

Rareș Bogdan a pus cărțile pe masă! Cum a făcut avere și cine e socrul său: Nu pot să mint, e vizibil

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare