sursa foto:  romania-insider.com

Banca Transilvania a „RUPT”! Oficialii au făcut public TOTUL

Banca Transilvania a dat lovitura în anul 2017, conform rezultatelor financiare prezentate, luni seara, pe bursă. Oficialii companiei au făcut publică „rețeta succesului”.

În cele nouă luni scurse din 2017, BT a realizat un profit net de 780 de milioane de lei, în creştere cu 18% faţă de perioada similară a anului trecut.

A doua bancă din România a ajuns la active de 54,9 miliarde de lei, cu o solvabilitate de 17,95%, care nu include rezultatul primelor 9 luni ale anului. Creditele în sold au ajuns la 29,9 miliarde de lei, în creştere cu 10%, faţă de finalul anului 2016. Depozitele totale ale clienţilor au crescut cu 7%, până la 44,98 miliarde de lei faţă de finalul anului 2016.

“Banca Transilvania a acordat în primele 9 luni din an 138.000 de credite noi persoanelor fizice, IMM_urilor şi celor din zona corporate, în valoare toală de peste 9 miliarde de lei. În fiecare zi, la Banca Transilvania au fost aprobate şi procesate peste 700 de credite. 2,3 miliarde de lei reprezintă taxele şi alte contribuţii la bugetul de stat ale BT în ultimii cinci ani în nume propriu, pentru angajaţi şi clienţi, iar din această sumă, 314 milioane lei sunt în primele 9 luni ale acestui an”, a anunţat banca, potrivit Ziarul Financiar.

Grupul financiar Banca Transilvania, care include operaţiunile băncii cât şi activităţile celorlalte subsidiare, a avut un profit de 829 de milioane de lei la 9 luni, în creştere cu 18% faţă de perioada similară a anului trecut, la un total al activelor de 55,1 miliarde de lei.

Banca Transilvania este în plin proces de achiziţie a Bancpost, tranzacţie aşteptată să se încheie la finalul lunii noiembrie.

Vezi și Mesaj EXPLOZIV al comisarului Traian Berbeceanu pentru cei care fac Legile Justiției! Cum a ajuns să primească jumătate din salariu

EXCLUSIV! Lovitură de teatru! Unul din oamenii de bază ai premierului Tudose și-a dat demisia

Detalii mai puțin știute despre procurorul care l-a „EXECUTAT” pe Dragnea! Colaborarea care va naște sute de controverse

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.