sursa foto:  bzv.ro

Un fost baron PSD NEAGĂ tot! „Nu am primit niciun ban”

Un fost baron PSD, condamnat în primă instanță la 8 ani de închisoare cu executare, într-o speță privitoare la abuzul în serviciu, a negat tot ceea ce i se impută.

Acesta susține că nu a comis niciun abuz în serviciu și că nu a primit bani în acest sens. Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, le-a spus luni judecătorilor de la instanţa supremă, cu lacrimi în ochi, că nu a făcut niciun abuz în servicu şi nu a primit de la nimeni niciun ban, invocând existenţa unei „găşti” care ar vrea „să pună mâna” pe administraţia judeţeană.

El s-a întrebat cui foloseşte acest dosar, susţinând existenţa unei „găşti” din oraşul Câmpina care ar fi vrut „să pună mâna” pe judeţul Prahova, fiind o zonă foarte bogată.

Mircea Cosma a susţinut că nu a făcut niciun abuz în serviciu şi nu a primit bani în acest sens.

„Dincolo de alegaţiile lui Negulescu (n.r. – fostul procuror la DNA Ploieşti ), nu am primit de la nimeni niciun ban. Nu am făcut niciun abuz în serviciu. Sunt decorat cu cea mai mare decoraţie a Republicii Moldova. Am luat al treilea număr de voturi din România: Băsescu, Oprescu şi Mircea Cosma”, a mai afirmat fostul preşedinte al CJ Prahova, transmite Agerpres.

Vezi și Veste BOMBĂ pentru milioane de români! Guvernul i-ar putea trimite GRATIS la dentist! Ce servicii ar urma să le ACOPERE

Revoluție în sistemul bancar: Ce importantă bancă va lansa sistemul de deschidere de conturi prin recunoaștere facială

Lovitură DURĂ pentru rivali! Serviciul prin care Carrefour îți aduce cumpărăturile ACASĂ, fără a mai fi nevoie să te deplasezi la supermarket

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare