sursa foto:  stiripesurse.ro

Bilanțul Guvernului PNL la un an de guvernare: Considerăm că ne-am atins toate punctele asumate prin programul de guvernare

Costel Alexe, fost ministru al Mediului, a prezentat bilanțul Guvernului PNL la un an de guvernare, explicând că eliminarea suprataxării românilor se numără printre primele măsuri luate de Guvernul Orban.

„Astăzi avem un bilanț la un an de mandat. Un an în slujba românilor. Și reprezintă prima etapă din programul pe care ni l-am asumat de a dezvolta România și evident, acest lucru pot să îl facă doar liberalii.

Și evident un guvern condus de PNL. Aș vrea să vă spun că la nivel național, Guvernul a realizat un raport al primului an de mandat. A fost un an extrem de dificil, dar cu toate acestea, considerăm că ne-am atins toate punctele asumate prin programul de guvernare.

Eliminarea prevederilor nocive de suprataxare a românilor și a economiei, privați. În acest an, Executivul a schimbat radical paradigma economică a României, de la consumul păgubos pe care l-am resimțit cu toții în guvernarea social-democrată la o dezvoltare prin investiții masive și fonduri guvernamentale, dar mai ales fonduri europene”, a declarat Costel Alexe.

Citește și:

Super veste pentru milioane de români! Ce pot face cei care nu și-au luat concediu anul acesta

Veste bună de la Guvern pentru producătorii agricoli români. Pot beneficia de până la 20.000 de euro anual

Mutare controversată plănuită de Clotilde Armand! Lovitură pentru Adrian Streinu-Cercel și ‘Matei Balș’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare