sursa foto:  realitateaoltului.ro

Casa de Pensii a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu pensiile luna aceasta

Șeful Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu, a făcut un anunț important pentru românii care încasează pensii de la stat.

Potrivit anunțului făcut de șeful Casei Naționale de Pensii, zeci de mii de pensionari vor primi pensiile din luna decembrie recalculate. Această veste nu poate decât să îi bucure pe cetățenii pentru care fiecare leu în plus contează. Daniel Baciu a mai adăugat faptul că o parte dintre pensionari au beneficiat chiar și de 200-300 de lei în plus, în funcție de contribuție.

Mai bine de 22.000 de cereri de recalculare a pensiilor au fost înregistrate de cetățenii care încasează bani de la stat. Casa de Pensii a reușit să le soluționeze și astfel finalul acestui an aduce venituri mai mari pentru o parte dintre pensionari. Aceștia urmează să primească pensia recalculată chiar din luna decembrie.

,,Noi ducem o cursă de recuperare a acestor restanţe, am preluat un volum foarte mare de dosare care au ieșit din termenul legal de soluţionare de 45 zile, erau restanţe istorice foarte mari la pensiile naționale și internaționale, de 2-5 ani zile restanţe. Am avut o cursă infernală şi continuăm, am ajuns aproape la zero, avem doar câteva dosare de o complexitate deosebită, până în 10 dosare la nivel naţional, am reușit să recuperăm aproape integral toate dosarele restante pe pensiile naționale” ,a spus şeful Casei Naţionale de Pensii, Daniel Baciu, într-o intervenție la Antena 3.

 

 

 

Vezi și: Surpriză pentru clienții unui colos bancar! De ce veți avea parte

Veste bună pentru mii de elevi! Cresc bursele pentru anul școlar 2020-2021

EXCLUSIV Reguli diferite în privința înmormântărilor, în România! Deciziile semnate de Raed Arafat sunt diferite chiar și în zonele carantinate

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare