sursa foto:  a1.ro

Câți bani câștigă Adriana Bahmuțeanu acum, după demisia de la Antena Stars

A invocat motive de sănătate drept pretext pentru demisia de la Antena Stars, unde avea o emsiune împreună cu Bianca Sârbu şi Cristi Brancu la începutul acestui an. Totuși un motiv ar purea fi afacerea ei, care pare să meargă foarte bine și căreia poate dorește să-i dedice mai mult timp.

Adriana Bahmuteanu şi-a deschis un atelier de creaţie vestimentara în 2013. Şi, dacă la început, părea să fie mai mult un hobby, lucrurile s-au schimbat pe parcurs. Iar după un an, afacerea a explodat pur şi simplu. Din 2013 până în 2014, afacerea a crescut de la 38.000 lei la 300.000 lei (30 miliarde lei vechi), potrivit wowbiz.ro. În 2015, cifră de afaceri a scăzut până la 111.000 lei, iar în 2016 (ultimul an fiscal declarat la Ministerul Finanţelor), sumă a crescut din nou până la 144.000 lei.

Firma fostei prezentatoare TV şi a Cameliei Enciu are în acest moment 4 angajaţi. Bahmu scotea la începutul afacerii la vânzare ţinute nu doar pentru puştoaice trase prin inel, ci şi pentru doamne cu forme ceva mai generoase. Vedeta colaborează cu vedete de la noi care, de-a lungul timpului, au pozat cu ţinutele acesteia. Printre acestea se număra: Viorica de la Clejani, Minodora, Fata Morgana, Alina Radi sau Maria Carneci.

Citește și…

Interesant! Ce avere are, de fapt, omul pe care Carmen Dan îl vrea OUT de la șefia Poliției Române

Informații interesante! În ce este membru omul pe care Carmen Dan îl vrea șef la Poliția Română – cât de bogat e Alexandru Cătălin Ioniță

SURPRIZĂ! Cine este șeful din MAI care îl avea ca șofer pe polițistul acuzat de pedofilie și ce avere considerabilă are

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.