sursa foto:  techmalak.com

Caz uluitor în România: Mare atenție ce scrieți pe Facebook/Cum puteți fi dați în judecată sau amendați

Facebook a ajuns un mijloc de comunicare vital pentru cetățeni. Fie că îl folosim în scopul de a ne relaxa, fie că îl utilizăm la job sau pentru a ne informa despre alte persoane, Facebook ne poate aduce mari probleme, asta în cazul în care nu ne comportăm în parametrii normali și corespunzători pe site-ul de socializare.

Trebuie să fiți foarte atenți ce postați sau cum vă exprimați pe Facebook, mai ales referitor la altă persoană, sau vă puteți trezi cu o amendă usturătoare.

Este cazul unei femei din localitatea Vorona a fost obligată de către Judecătoria Botoșani, România, să achite daune cumnatei sale pe care o jignise pe Facebook.

Aceasta trebuie să plătească daune morale de 4.500 de euro, scrie b1.ro.

Daunele morale „rezultate în urma prejudiciului de imagine, atingerii adusă onoarei şi reputaţiei, prin publicarea în mod repetat, prin mijloacele de informare în masă şi alte reţele de socializare, de mesaje şi afirmaţii defăimătoare”, se arată în decizia instanţei.

Vezi și Oportunitate uriașă pentru sute de oameni: Ce GIGANT american se lansează în România și unde și-a stabilit sediul

EXCLUSIV! Planul lui Dragnea cu miniştrii lui Tudose! Omul surpriză care se vrea viitor preşedinte (surse)

BGS e OUT de la Arena Națională! O nouă firmă de pază CUCEREȘTE Capitala – Cine se află în spatele ei

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare