peste

sursa foto:  nutright.com

Ce pește ne poate DISTRUGE sănătatea?

Nutriționiștii și medicii ne recomandă o dietă care să conțină pește de cel puțin două ori pe săptămână datorită conținutului bogat de Omega3. Heringul, crapul sau macroul sunt considerați foarte sănătoși, dar din păcate sunt mult mai puțin accesibili decât pangasiul. Ieftin, fără oase și fără miros pregnant, acest pește este, din păcate, cel mai mult cumpărat de români.

Și totuși, nu v-ați întrebat niciodată de ce este atât de ieftin? Dacă ați cunoaște de unde vine, oare nu v-ați gândi de două ori înainte să-l serviți la cină?

Vezi și CEAIUL care face minuni în organism – SLĂBEȘTI rapid și are efect anti-îmbătrânire

Această specie hibrid de pește este colectată din apele Vietnamului, mai exact din râul Mekong, printre cele mai poluatea ape din lume, din cauza numeroaselor fabrici din apropierea acestuia, ale căror deşeuri ajung frecvent în apă.

De fapt, pangasiul este rezultatul cercetătorilor chinezi, o încrucişare între mai multe specii de peşte, care are o toleranţă extrem de crescută la toxinele prezente în apa respectivă şi, mai mult, se hrăneşte cu acestea, în aşa fel încât curăţă apa de toate relele.

Deci practic atunci când alegem să servim pangasiu, înghițim de fapt toxine, bacterii, microorganism și resturi de pești pentru că de fapt aceasta constituie hrana peștelui în cauză, căruia I se mai spune şi peştele sanitar. Așadar ar fi bine să vă gândiți de două ori înainte să mâncați pangasiu.

Vezi și Vinetele albe cuceresc piața din România! De ce sunt recomandate?

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare